Yamaguchi Johanna ja Shuhei

Suomalais-japanilainen Yamaguchin perhe on kotoisin Etelä-Pohjanmaalta, Alajärveltä.

Lähetystyö on kaikkien yhteinen tehtävä. Kirkon nuorisotyönohjaaja ja lähetyssihteeri (AMK) Shuhei Yamaguchi ja suomen kielen aineopettaja ja filosofian maisteri Johanna Yamaguchi lähtivät ensimmäiselle työkaudelleen maaliskuussa 2020. Yamaguchin perhe oli kotimaanjaksolla Suomessa kevät – syyskaudella 2023 ja palasi Japaniin syyskuun lopulla 2023.

Japanissa Shuhei työskenteli Koben raamattukoulussa ja Länsi-Japanin ev. lut. kirkon nuorisotyön tiimissä sekä Johannan kanssa seurakunnan pienpiiri-, lapsi- ja nuorisotyössä. Shuhei myös kiersi eri seurakunnissa saarnaamassa. Johanna oli myös mukana Koben luterilaisen pappisseminaarin hallituksessa ja oppilaitoksen etäopetuksen kehittämistiimissä. Tämän lisäksi Johanna  opetti HAT-Koben seurakunnassa matalan kynnyksen työmuotona suomen kielen kursseja. Perheeseen kuuluu neljä lasta.

Yamaguchin perhe palasi kotimaahan joulukuun lopulla 2023. Johanna siirtyi toisen työnantajan palvelukseen tammikuussa 2024. Shuhein työsuhde jatkuu toistaiseksi, joulukuusta lähtien kotimaasta käsin.

Voit liittyä Johannan ja Shuhein lähettäjätiimiin, tukea heidän työtään kertaluonteisesti tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi täyttämällä tämän sivun alalaidasta valitsemasi lomakkeen. Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 21568.

Voit lahjoittaa Johannan ja Shuhein työlle Japanissa tai ryhtyä heidän kuukausilahjoittajakseen helposti MobilePaylla numerolla 37047.

Yhteyshenkilö:
aluekoordinattori Mikko Tiira
Kansanlähetys

Tutustu Yamaguchien kutsumukseen sekä Japaniin oheisen Syrjäteillä Japanissa -Youtube-kanavan linkin kautta:

 

Tilaa Johannan ja Shuhein uutiskirje

Ryhdy Johannan ja Shuhein kuukausilahjoittajaksi

Tee kertalahjoitus

Voit tukea Johannan ja Shuhein työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 21568 (Johanna ja Shuhei Yamaguchi).
Voit lahjoittaa myös MobilePaylla numerolla 37047.
Kiitos tuestasi!
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This