Vilmalotta lähdössä pakolaistyöhön

Vilmalotta valmistautuu parhaillaan pakolaistyön tehtäviin. Hänen tehtävänään tulee olemaan kuvataideterapian tarjoaminen ja pakolaisten rinnalla kulkeminen heidän rankoissa kokemuksissaan. Hän myös haluaa kertoa heille Jumalan rakkaudesta ja parantavasta voimasta kärsimyksen keskellä. Vilmalottaa suunnitellaan lähetettäväksi pakolaistyöhön Eurooppaan. Tarkempi kohdemaa selviää kevään 2023 aikana.

Vilmalotta on koulutukseltaan kuvataiteen maisteri ja taideterapeutti. Hän on tehnyt vuosia taideterapiaa ja saanut nähdä, kuinka ihmiset sen kautta ovat saaneet eheytyä ja jatkaa elämäänsä.

Jumala on kutsunut Vilmalotan työhönsä, ja hän tahtoo olla rakastamassa ja tukemassa traumatisoituneita ihmisiä, jotka ovat joutuneet jättämään kotinsa omassa maassaan ja pakenemaan pelossa.

Uskon, että rauhassa, rakkaudessa ja luottamuksen kautta saadaan hyvää aikaan pakolaisten elämässä ja he voivat parantua haavoistaan!” Vilmalotta sanoo.

Tule Mukaan!

Pakolaistyössä tarvitaan myös lähettäjiä. Voit tulla mukaan työhön pakolaisten parissa liittymällä Vilmalotan lähettäjätiimiin, tilaamalla hänen ystäväkirjeensä sekä rukoilemalla hänen työnsä puolesta ja tukemalla sitä taloudellisesti.

Voit lahjoittaa Vilmalotan työlle tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi helposti MobilePaylla numerolla 44944.

Voit tukea hänen työtään myös kertalahjoituksella tai liittymällä kuukausilahjoittaksi alla olevien painikkeiden kautta tai verkkopankissasi. Tehdessäsi lahjoitussopimuksen suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Vilmalotan viitenumero on 38593.

Lämmin kiitos tuestasi!

YHTEYSHENKILÖ:
aluekoordinaattori Toni Lindholm, SEKL

 

Tilaa Vilmalotan uutiskirje

Ryhdy Vilmalotan kuukausilahjoittajaksi

Voit tukea Vilmalotan työtä pakolaisten auttamiseksi tästä painikkeesta. Tehdessäsi lahjoitussopimuksen suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Vilmalotan viitenumero on 38593. Lämmin kiitos tuestasi!

Tee kertalahjoitus Vilmalotan työlle

Voit tukea Vilmalotan pakolaistyötä tästä painikkeesta. Tehdessäsi kertalahjoituksen suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Vilmalotan viitenumero on 38593. Lämmin kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This