Vilmalotta lähdössä pakolaistyöhön

Vilmalotta valmistautuu parhaillaan pakolaistyön tehtäviin Kansanlähetyksen lähetyslinjalla. Vilmalotan tehtävänä tulee olemaan kuvataideterapian tarjoaminen ja pakolaisten rinnalla kulkeminen heidän rankoissa kokemuksissaan. Hän myös haluaa kertoa heille Jumalan rakkaudesta ja parantavasta voimasta kärsimyksen keskellä. Vilmalottaa suunnitellaan lähetettäväksi pakolaistyöhön Eurooppaan vuoden 2023 aikana. Tarkempi kohdemaa selviää syksyn 2022 aikana.

Vilmalotta on suorittanut ylemmän erityistason ratkaisukeskeinen psykoterapeutin opinnot ja on kuvataiteen maisteri. Hänellä on myös opettajan pedagogiset opinnot. Vilmalotta on tehnyt vuosia taideterapiaa ja saanut nähdä, kuinka ihmiset sen kautta ovat saaneet eheytyä ja jatkaa elämäänsä.

Jumala on kutsunut Vilmalotan, ja hän tahtoo olla rakastamassa ja tukemassa traumatisoituneita ihmisiä, jotka ovat joutuneet jättämään kotinsa omassa maassaan ja pakenemaan pelossa.

Uskon, että rauhassa, rakkaudessa ja luottamuksen kautta saadaan hyvää aikaan pakolaisten elämässä ja he voivat parantua haavoistaan!” sanoo Vilmalotta.

Tule Mukaan!

Pakolaistyössä tarvitaan myös lähettäjiä. Voit tulla mukaan liittymällä Vilmalotan lähettäjätiimiin, tilaamalla hänen ystäväkirjeensä sekä rukoilemalla hänen työstä puolesta ja tukemalla sitä taloudellisesti. Lämmin kiitos tuestasi!

YHTEYSHENKILÖ:
aluekoordinaattori Toni Lindholm, SEKL

 

Tilaa Vilmalotan uutiskirje

Ryhdy Vilmalotan kuukausilahjoittajaksi

Voit tukea Vilmalotan pakolaistyötä tästä painikkeesta. Tehdessäsi lahjoitussopimuksen suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Vilmalotan viitenumero on 38593. Lämmin kiitos tuestasi!

Tee kertalahjoitus Vilmalotan työlle

Voit tukea Vilmalotan pakolaistyötä tästä painikkeesta. Tehdessäsi kertalahjoituksen suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Vilmalotan viitenumero on 38593. Lämmin kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This