Tourunen Soile

Toimintaa lasten parhaaksi

Olen Keski-Suomen Kansanlähetyksessä juniorityöntekijä. Työ kouluikäisten parissa on minulle luokanopettajana tuttua. Olen nähnyt, miten monet lapset eivät tunne Jeesusta. Lähetyskäskyn toteuttaminen lasten parissa on tärkeää. Jeesus rakastaa jokaista lasta ja jokainen lapsi ansaitsee kuulla evankeliumin.

Leipäsunnuntain lastenohjelmat, Varkkari- ja Donkkis Big Night -illat kuuluvat työkenttääni. Vapaaehtoisten aktivointi ja yhteistyö heidän kanssaan on tärkeää. Kaikissa toimintamuodoissa Raamatun opettaminen on keskiössä. Erityisesti DBN-iltoihin tulee lapsia kaikenlaisista perheistä. Illat ovat toimiva tapa tavoittaa lapsia evankeliumilla.

Iloitsen siitä, että saan olla tukemassa lapsia kasvamaan uskossa sekä kutsumassa uusia lapsia Jeesuksen luokse. Sinullekin on paikka tässä työssä. Voit liittyä ystävärenkaaseeni tilaamalla Juniorityön uutiskirjeen ja rukoilemalla sekä tukemalla työtä taloudellisesti. Kiitos!

Yhteystiedot: soile.tourunen@sekl.fi, 050 563 2888. Lahjoitukset: FI45 1838 3000 0169 98 (Keski-Suomen Ev.lut. Kansanlähetys), viite: 97055 (Soile Tourunen).

Tilaa Soilen uutiskirje

Share This