Peltola Teijo, apulaislähetysjohtaja

Vastuualueet: apulaislähetysjohtajan ja hallintojohtajan tehtävät sekä Heratin mielenterveysprojekti

Kansanlähetys on tullut tutuksi minulle jo 1980-luvun lopulla. Olin yhden talven Kansanlähetyksen Englannin talvitiimissä tavoittamassa Intiasta tulleita maahanmuuttajia. Toimin myös vuoden verran Kansanlähetyksen aktiovastaavana. Toimin Tammelan seurakunnan kirkkoherrana yli seitsemän vuoden ajan. Seurakuntatyössä yhteistyö Kansanlähetyksen ystävien kanssa on ollut säännöllistä.

Minulla on lähetystyökokemusta Senegalista, jossa toimin 11 vuotta lähetys- ja kehitysyhteistyön tehtävissä. Olen myös Wycliffe Raamatunkääntäjät ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Työhöni kuuluu annos julkisuutta ja kerron mielelläni työstäni ja erityisesti siihen liittyvistä matkoistani. Jos haluat tilata uutiskirjeeni, joka ilmestyy noin kuukausittain, voit tehdä sen täyttämällä tämän sivun alalaidan lomakkeen.

Kirjojen lukeminen sekä kotimaiset ja ulkomaiset yhteydet avaavat ja ylläpitävät sitä näkymää Jumalan Lähetykseen, johon edelleen uskon. Se on se maailma, jossa olen oppinut Jeesuksen Kristuksen tuntemaan ja se kirkko, jonka palvelukseen kerran sitouduin.


 

 

Tilaa Teijo Peltolan uutiskirje

Anna kertalahja Teijon työlle

Voit tukea Teijon Peltolan työtä Kansanlähetyksessä kertalahjoituksella tästä painikkeesta. Kertalahjoituksessa erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Teijo Peltolan viite on 33145
Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä tämän painikkeen alapuolelta.
Kiitos lahjastasi!

Lahjoita

Tule mukaan Teijon työhön kuukausilahjoittajana

Share This