Peltola Teijo, apulaislähetysjohtaja

Vastuualueet:
Ulkomaantyön strateginen ja operatiivinen johtaminen, kansainväliset verkostot, lähetysteologia, koulutusyhteistyö.

Erityisesti minua motivoi nähdä Etelän ja muidenkin ilmansuuntien kasvavien, pienten tai suurten, kirkkojen vahvistavan rooliaan Jumalan lähetyksessä. Myös siellä, missä Kristuksen kirkkoa vainotaan, padot murtuvat ja valo voittaa pimeyden.

Yhä useammin kysyn, miten me suomalaiset kristityt voimme olla vahvemmin tässä elämän liikkeessä mukana ja jopa mahdollistamassa kirkkojen missionaalisuuden vahvistumista.

Työhöni kuuluu annos julkisuutta ja kerron mielelläni työstäni ja erityisesti siihen liittyvistä matkoistani. Jos haluat tilata uutiskirjeeni, joka ilmestyy noin kuukausittain, voit tehdä sen täyttämällä tämän sivun alalaidan lomakkeen.

Lähetystyön yhteydet avaavat ja ylläpitävät sitä näkymää Jumalan lähetykseen, johon uskon. Se on se maailma, jossa olen oppinut Jeesuksen Kristuksen tuntemaan ja se kirkko, jonka palvelukseen kerran sitouduin.

Teijo Peltola

Tilaa Teijo Peltolan uutiskirje

Anna kertalahja Teijon työlle

Voit tukea Teijon Peltolan työtä Kansanlähetyksessä kertalahjoituksella tästä painikkeesta. Kertalahjoituksessa erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Teijo Peltolan viite on 33145
Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä tämän painikkeen alapuolelta.
Kiitos lahjastasi!

Lahjoita

Tule mukaan Teijon työhön kuukausilahjoittajana

Share This