Siparit

Siparit ovat työskennelleet pakolaistyössä Keski-Aasiasta tulevien pakolaisten parissa Kreikassa. Jumala kutsui heidät työhönsä palvelemaan ja viemään Hänen hyvää sanomaansa sinne, minne hän tahtoo heidän menevän. Pakolaiset ovat uudessa tilanteessa avoimina kristinuskolle, ja Sipareilla on ollut mahdollisuus kulkea heidän rinnallaan sekä johdattaa heitä Jeesuksen tuntemiseen. Siparien sydämellä on erityisesti se, että pakolaisilla on takanaan raskaita kokemuksia, joiden käsittelyyn he tarvitsevat kuuntelijaa, sielunhoitoa ja kriisiterapiaa.

Siparit valmistuivat vuonna 2008 Kansanlähetysopiston lähetystyöntekijälinjalta. He aloittivat ensimmäisen työkautensa keväällä 2009 Keski-Aasiassa, josta he palasivat takaisin kotimaahan kesällä 2012. Kotimaassa Siparit ovat työskennelleet terveydenhuollon ammateissa.

Tutustu Sipareihin alla olevan videon kautta, jossa he kertovat pakolaistyöstään Kreikassa

 

Siparit palasivat kesällä 2019 takaisin kotimaahan ja ovat kierrelleet lähettäviä seurakuntiaan ja Kansanlähetyspiirejään loppukesän ja alkusyksyn aikana. Voit tulla tapaamaan heitä ja kuulemaan lisää heidän työstään Kreikassa mm. seuraaviin tapahtumiin ja seuraaville paikkakunnille:

  • 15.9. klo 10.00 Lammin seurakunta, messu ja lähetystilaisuus
  • 22.9. klo 10.00 Naantalin seurakunta, messu ja lähetystilaisuus
  • 22.9 Klo 17.00 Varsinais-SUomen Kansanlähetys, Lähetyskoti, Turku
  • 23.9. klo 10.45  Launeen seurakunta, eläkeläisten ryhmän tilaisuus
  • 26.9. klo 10.45  Launeen seurakunta, eläkeläisten ryhmän tilaisuus
  • 29.9. klo 10.00 Launeen seurakunta, messu ja tilaisuus perheiden päivässä

 

YHTEYSHENKILÖ
Apulaislähetysjohtaja
Teijo Peltola, SEKL

 

Tilaa uutiskirje

Tee kertalahjoitus

Voit tukea Siparien työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 23906 (Siparit). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Share This