Siljaset

Siljaset lähtivät vuoden 2017 alussa uudelle työkaudelle Lähi-itään, missä he toimivat opetus- ja koulutustehtävissä paikallisten etiopianjuutalaisten parissa. Lähi-itä on heille tuttu ja rakas, koska he ovat työskennelleet siellä aikaisemmin 12 vuotta. Siljasilla on pitkä kokemus ulkomaantyöstä. Kesällä 2016 ulkomailla kertyneitä työvuosia tuli yhteensä 35,5 vuotta.

Ennen nykyistä työkauttaan Siljaset työskentelivät kolme ja puoli vuotta Etiopiassa. He voivat hyödyntää työssään sekä aikaisempaa Lähi-idän että Etiopian työkokemustaan.

Siljasten työalueella asuu tällä hetkellä noin 130 000 etiopianjuutalaista, ja heidän määränsä on kasvamassa. Siellä on nimittäin tehty päätös auttaa seuraavien neljän vuoden aikana noin 9 000 Etiopiassa asuvaa juutalaista muuttamaan maahan perheiden yhdistämisen merkeissä. Tämä päätös koskee myös niin sanottuun falasha muraan kuuluvia etiopianjuutalaisia, jotka ovat jossakin elämänsä vaiheessa kääntyneet kristityiksi.

Tule mukaan Siljasten lähettäjäksi ja liity heidän lähettäjätiimiinsä! Esirukouksia ja taloudellista tukea tarvitaan, jotta Siljaset voivat palvella etiopianjuutalaista yhteisöä ja vahvistaa heitä Kristuksen tuntemisessa.

Kuva: Jenni Kosonen/KuvaMatti

LISÄTIEDOT:
aluekoordinaattori
Teijo Peltola, SEKL

 

Tilaa Siljasten uutiskirje

Tee kertalahjoitus

Voit tukea Siljasten työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 23809 (Siljaset). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy Siljasten kuukausilahjoittajaksi

Share This