Sadeharju Kaisa, vs. lähettikuraattori

Olen kokenut kutsun lähetystyöhön jo nuorena ja lähetystyö on kulkenut eri tavoin mukanani läpi elämän. Kesällä 2022 palasin perheeni kanssa Suomeen Papua-Uudesta-Guineasta, missä työskentelimme raamatunkäännöstyön keskuksella reilun kuuden vuoden ajan. Suomeen palattua rukoilin johdatusta oman paikan löytymiseen. Loppusyksystä minulle tarjoutui mahdollisuus palvella lähetystyöntekijöitä sekä heidän lapsiaan lähettikuraattorin sijaisena. Aloitin työt tässä tehtävässä tammikuussa 2023.

Lähetyskentällä vietettyjen vuosien aikana sain nähdä ja kokea lähetystyön monet eri puolet. Sain kokea myös sen kuinka kokonaisvaltaista työtä lähetystyö on. Kuraattorin työssä saan olla tukemassa lähetystyöntekijöitä ja heidän lapsiaan lähetyskentällä sekä erilaisissa muutoksissa.

On hienoa, että saan olla mukana tällä paikalla lähetystyössä. Voit tulla mukaan työhöni tilaamalla uutiskirjeeni. Työssä tarvitaan myös esirukous- ja taloudellista tukea. Voit halutessasi lahjoittaa työlleni alla olevien tietojen avulla. Tule mukaan lähettikuraattorin työhön!

Voit tutustua Kaisaan ja hänen lähetyskutsuunsa alla olevan Lähde-kerro-rakasta -lähetyskasvatusvideon kautta:

Tilaa Kaisan uutiskirje

Ryhdy Kaisan kuukausilahjoittajaksi

Voit tukea Kaisan työtä käyttämällä lahjoituspainiketta. Tehdessäsi lahjoitussopimuksen suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52 (SEKL) ja viitenumero 23650 (Sadeharju Kaisa). Lämmin kiitos tuestasi!

Tee kertalahjoitus Kaisan työlle

Voit tukea Kaisan työtä kertalahjoituksella käyttämällä lahjoituspainiketta. Tehdessäsi lahjoituksen suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52 (SEKL) ja viitenumero 23650 (Sadeharju Kaisa). Lämmin kiitos lahjoituksestasi!

Lahjoita

Share This