Sadeharju Jukka ja Kaisa

Kaisa ja Jukka Sadeharju perheineen ovat työskennelleet raamatunkäännöstyön tukitehtävissä Papua-Uudessa-Guineassa Wycliffe raamatunkääntäjien työyhteydessä. He toimivat raamatunkääntäjien keskuksessa Ukarumpassa. Jukan tehtäviin siellä kuuluvat erilaiset ATK-tehtävät ja Kaisa työskentelee kieliprojekteissa, jotka tukevat uusien kielten raamatunkäännöstyön aloittamista. Hän työskentelee myös paikallisella klinikalla sairaanhoitajana.

Sadeharjut tulivat kotimaanjaksolle elokuussa 2020. Kotimaanjaksonsa aikana he tapaavat lähettäjiään seurakunnissa ja Kansanlähetyspiireissä. Tule mukaan tapaamaan Sadeharjuja ja kuulemaan lisää heidän työstään Papua-Uudessa-Guineassa seuraaville paikkakunnille:

Su 20.9. Lieksan seurakunta
Ma 21.9. Polvijärven seurakunta
Ti 22.9 Leppävirran seurakunta
To 1.10. Pohjois-Savon Kansanlähetys, Kuopio
Su 4.10. Liperin seurakunta
Ma 5.10. Kontiolahden seurakunta
Su 11.10. Ilmajoen seurakunta

Tutustu alla olevan lähetysvideon kautta siihen, kuinka Kaisa sai lähetyskutsun ja mitä Kaisan ja Jukan elämään Ukarumpassa kuuluu:

Tule mukaan Sadeharjujen lähettäjäksi ja liity heidän lähettäjätiimiinsä!

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori
Anne Tuovinen, SEKL

 

Ryhdy Sadeharjujen kuukausilahjoittajaksi

Tilaa Sadeharjujen uutiskirje

Tee kertalahjoitus Sadeharjujen työlle

Voit tukea Jukan ja Kaisan työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 23650 (Jukka ja Kaisa Sadeharju). Kiitos tuestasi! Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This