Sadeharju Jukka ja Kaisa

Kaisa ja Jukka Sadeharju perheineen ovat työskennelleet raamatunkäännöstyön tukitehtävissä Papua-Uudessa-Guineassa Wycliffe raamatunkääntäjien työyhteydessä. He toimivat raamatunkääntäjien keskuksessa Ukarumpassa. Jukka työskenteli ohjelmistosuunnittelijana ja Kaisa klinikalla, missä hän teki pääasiassa apteekissa töitä. Klinikkatyön lisäksi Kaisaa pyydettiin mukaan Gulf provinssissa alkavaan suulliseen raamatunkertomusprojektiin.

Kaisa ja Jukka palasivat Suomeen kesäkuussa 2022. Viime kesän ja syksyn aikana he kiersivät lähettäjiään seurakunnissa ja Kansanlähetyksen piirijärjestöissä ja kiittivät yhteisestä työstä Papua-Uudessa-Guineassa. Kotimaanjaksonsa jälkeen Kaisa ja Jukka jäävät toistaisesti Suomeen.

Jukka on tällä väin siirtynyt toisen työnantajan palvelukseen. Kaisa jatkaa työtä Kansanlähetyksellä tehden lähettikuraattorin sijaisuutta 9.1.2023 alkaen noin puolen vuoden ajan.

Voit jatkossakin olla yhteydessä Kaisaan ja kysellä hänen kuulumisiaan ja tilata hänen uutiskirjeensä. Kaisan tavoitat parhaiten osoitteella: kaisa.sadeharju@sekl.fi.

Alla olevan lähetysvideon kautta voit tutustua siihen, kuinka Kaisa sai lähetyskutsun ja mitä Kaisan ja Jukan elämään Ukarumpassa kuului:

Tule mukaan Kaisan lähettäjäksi ja liity hänen lähettäjätiimiinsä!

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori
Anne Tuovinen, SEKL

 

Ryhdy Sadeharjujen kuukausilahjoittajaksi

Tilaa Sadeharjujen uutiskirje

Tee kertalahjoitus Sadeharjujen työlle

Voit tukea Jukan ja Kaisan työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 23650 (Jukka ja Kaisa Sadeharju). Kiitos tuestasi! Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This