Rantamäki Petteri, juniorityöntekijä, ma.

Kansanlähetyksellä työtehtäviini kuuluvat juniorileirien koordinoiminen ja monien tapahtumien lapsi- ja junnuohjelmasta vastaaminen. Lisäksi olen Donkki-lehden päätoimittaja. Vastaan mm. lehden teologisesta linjasta sekä lehden raamattuopetusten ja tarinoiden suunnittelusta.

Toimivan ja tavoittavan juniorityön takana on toimiva vapaaehtoisten vastuunkantajien verkosto. Ilman heitä tämä työ olisi mahdotonta. Suuri osa työstäni onkin heidän kouluttamistaan ja tukemistaan sekä työn eri osa-alueiden yhteensovittamista. Päiväni muodostuvat pitkälti suunnittelutyöstä, markkinoinnista ja ihmisten kohtaamisesta. Kaikkein parasta työssäni on kuitenkin leirien ja tapahtumien järjestäminen. Eniten työssäni nautin siitä, kun saan olla opettamassa lapsille Jeesuksesta ja hänen rakkaudestaan.

Minulle elämässä on tärkeää löytää tasapaino kovan työskentelyn ja vapaa-ajan välillä. Tykkään antaa aina sata prosenttia asioille, joita teen. Samalla olen kuitenkin yrittänyt myös oppia rentoutumaan satasella. Hengellisellä kentällä usein unohdamme sen, että olemme vain ihmisiä. Onneksi viisas Isämme antoi meille pyhäpäivän, jolloin voimme rentoutua ja viettää aikaa rukouksessa ja Raamatun parissa. Vapaa-ajalla itse tykkään nukkua pitkään, soitella erilaisia soittimia tai pelailla videopelejä.

Asumme vaimoni kanssa Riihimäellä, ja meidät valittiin syksyllä 2019 Kansanlähetyksen lähetyslinjalle. Viransijaisuuden jälkeen lähdemme siis uusiin seikkailuihin. Olet tervetullut seuraamaan myös sitä matkaa kanssamme.

Tilaa juniorityön uutiskirje

Anna kertalahja juniorityölle

Voit tukea juniorityötä kertalahjoituksella tästä painikkeesta. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08. Juniorityön viite on 66154. Kiitos tuestasi! Jumalan siunausta sinulle.
Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä tämän painikkeen alapuolelta.

Lahjoita

Tule mukaan juniorityöhön kuukausilahjoittajana

Share This