Radiotyö Suomessa

Kansanlähetyksen ohjelmia tehdään Raamattuun luottaen. Jumala kohtaa meidät erityisesti sanansa kautta. Ohjelmissamme palvelee laaja joukko Raamatunopettajia ja asiantuntijoita. Ohjelmillamme on reilusti yli 100,000 viikkokuuntelijaa.

Odotatko ja rukoiletko herätystä maahamme?

Ohjelmiemme kautta tahdomme vahvistaa ja johdattaa kristittyjä toimimmaan maamme hyväksi. Tarjoamme ohjelmia, joiden ääressä voi löytää Jeesuksen yhteyteen, kasvaa uskossa ja löytää Jumalan lähetyksen koko laajuudessan. Muodostamme yhdessä Kristuksen ruumiin maanpäällä ja yhdessä voimme nähdä vaivaa luoden tilaa herätykselle, ´joka virtailee aina maailman ääriin saakka.

Teemme ohjelmia keräysvaroin

Ohjelmien tuotantokulut rakentuvat lähetyskustannuksista ja tuotantokustannuksista. Kansanlähetyksen piirijärjestöt keräävät varoja Raamattuavain, Raamattuavain Extran ja Lähetysavain lähetyskustannuksiin. Kaikkien ohjelmien tuotantokustannuksiin sekä Raamattubuffet ohjelman lähetyskustannuksiin kerätään varoja Radiotyö Suomessa -keräyskohteen kautta. Radiotyössä palvelee kaksi työntekijää: kokoaikaisena Veijo Olli ja osa-aikaisena Tomi Jurvanen. Sekä Veijolla, että Tomilla on oma lähettäjätiimi, johon voit liittyä oheisista linkeistä.

Tilaa radiotyön kuulumisia kertova Veijo Ollin uutiskirje

Tue radiotyötä kuukausilahjoituksella

Tue radiotyötä kertalahjoituksella.

Voit lahjoittaa painikkeen kautta netissä tai tilisiirrolla sivun alareunassa mainituille tileille viitteellä 59200.

Lahjoita

Share This