Radio- ja podcast-tuotanto Suomessa

Kansanlähetys tekee radio-ohjelmia sekä podcasteja mediaan ja eri alustoille Raamattuun luottaen. Jumala kohtaa ihmisen erityisesti sanansa kautta. Ohjelmissamme palvelee laaja joukko Raamatun opettajia ja asiantuntijoita. Ohjelmillamme on karkeasti arvioituna noin 100 000 viikkokuuntelijaa.

Odotatko ja rukoiletko herätystä maahamme?

Ohjelmiemme kautta tahdomme vahvistaa ja johdattaa kristittyjä toimimmaan maamme hyväksi. Tarjoamme ohjelmia, joiden ääressä voi löytää Jeesuksen yhteyteen, kasvaa uskossa ja tutustua Jumalan lähetykseen koko sen  laajuudessa. Muodostamme yhdessä Kristuksen ruumiin maan päällä, ja yhdessä voimme nähdä vaivaa luoden tilaa herätykselle, ´joka virtailee aina maailman ääriin saakka.

Teemme ohjelmia keräysvaroin

Ohjelmien tuotantokulut rakentuvat lähetyskustannuksista ja tuotantokustannuksista. Kansanlähetyksen piirijärjestöt keräävät varoja Raamattuavaimen, Raamattuavain Extran ja Lähetysavaimen lähetyskustannuksiin. Kaikkien ohjelmien tuotantokustannuksiin sekä Raamattubuffet-ohjelman lähetyskustannuksiin kerätään varoja Radiotyö Suomessa -keräyskohteen kautta. Radiotyössä palvelee kaksi työntekijää: kokoaikaisena Mika Järvinen ja osa-aikaisina Marianna Mäkiniemi sekä Tomi Jurvanen. Heillä kaikilla on omat lähettäjätiimit, joihin voit liittyä oheisista linkeistä.

Tilaa radiotyön kuulumisia kertova Mika Järvisen uutiskirje

Tue radiotyötä kuukausilahjoituksella

Tue radiotyötä kertalahjoituksella.

Voit lahjoittaa painikkeen kautta netissä tai tilisiirrolla sivun alareunassa mainituille tileille viitteellä 59200.

Lahjoita

Share This