Olli Veijo, radio- ja TV-työ

Koordinoin, tuotan ja toimitan Kansanlähetyksen Radio-ohjelmia Radio Dein taajuuksille ja avaimia.net kanavalle internetissä. Tahdon tuoda esiin sen mitä Raamattuun on talletettu. Moni kirja on hyödyllinen ja iloksi meille, mutta Raamatun sanoissa on iankaikkinen elämä – Raamatussa meille puhuu Jumala, joka on meidät luonut ja sovittanut.

Asun Kuopiossa ja minulla on vaimo ja viisi lasta. Minulla on omakohtainen kokemus Raamatun sanan muuttavasta voimasta. Jokainen voi Raamatun sanan äärellä löytää uskon, uudistua ja periä iankaikkisen elämän.

Kansanlähetyksen löysin hengelliseksi kodikseni 1990 luvulla. Olen toiminut monissa vapaaehtoistehtävissä ennen nykyistä tehtävääni. Ensimmäisen radio-ohjelman toimitin vuonna 2004. Toivon, että kuulijat oppisivat tuntemaan Jeesuksen ja yltäkylläisen elämän, jonka vain hän voi lahjoittaa.

Kutsun sinut kulkemaan yhtä matkaa kanssani. Kirjoitan kuukausittain rukouskirjettä, jonka voit vastaanottaa sähköpostiisi tai kirjeenä postilaatikkoon. Tahdon jakaa kanssasi rukousaiheita ja haluan rukoilla puolestasi. Tarvitsen myös taloudellista tukea, ”Työmies on palkkansa ansainnut.” sanotaan ensimmäisessä Timoteuskirjeessä (1. Tim. 5:18). Rukoillen ja taloudellisesti tukien olemme suuressa mukana ja odotamme herätystä ja uudistumista rakkaassa maassamme. Älä ajattele, ettei rukouksesi kannata ja että lahjasi on pieni – kun me rukoilemme, rukoilemme suurta Jumalaa ja kun annamme lahjamme, Jumala siunaa sen ja saa sillä paljon aikaan.

Kuuntele: Vierailin Radio Dein Aalloilla ohjelmassa 19.3.2019, Anu Lehtipuu haastattelee

 

 

 

Tilaa Veijo Ollin uutiskirje

Anna kertalahja Veijon työlle

Voit tukea Veijon työtä Kansanlähetyksessä kertalahjoituksella tästä painikkeesta. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Veijo Ollin viite 32968.
Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä painikkeesta alapuolelta.
Kiitos lahjastasi.

Lahjoita

Tule mukaan Veijon työhön kuukausilahjoittajana

Share This