Leppänen Salla, tapahtumakoordinaattori, Kansanlähetyspäivät

Toimin Kansanlähetyspäivien tapahtumakoordinaattorina. Vastuullani Kansanlähetyspäiviin liittyen on muun muassa talkoolaiset, myynti- ja esittelypaikat sekä tapahtumaturvallisuus. Näihin kaikkiin sisältyy paljon erilaisia pieniä tehtäviä, joita en olisi osannut kuvitella tekeväni. Työtehtävät vaihtelevat telttojen pystytyksestä talkoolaisten kanssa työskentelyyn sekä varastojen siivoamisesta kokouksissa istumiseen.

Tätä kaikkea saan toteuttaa yhdessä työparini Tomi ”Tode” Jurvasen kanssa. Kansanlähetyspäiviä tehdessä työ on erittäin monipuolista ja yllättävää myönteisellä tavalla. Minulle erityisesti talkoolaiset ovat lähellä sydäntä ja toivon, että he saisivat kokea olevansa meille tärkeitä.

Vapaa-ajallani harrastuksiini lukeutuu satunnaisesti valokuvausta ja korttiaskartelua. Uusimpana olen aloittanut kahvipussiaskartelun. Kahvin suurkuluttajana tämä sopiikin minulle mainiosti, sillä näin saan kierrätettyä myös kahvipussini. Viihdyn myös paljon luonnossa ja kalastaminen saa minut aina unohtamaan hetkeksi arjen kiireet ja stressin. Monesti luonnossa ollessa pysähdyn ihastelemaan kauniita metsiä ja järviä ja ihmettelemään Jumalan luomistyötä.

Aiemmalta koulutukseltani olen kokki. Kokin työhön en kuitenkaan valmistumisen jälkeen lähtenyt, vaan Jumalan johdatuksesta päädyin Kansanlähetysopistolle opiskelemaan nuorisotyölinjalle. Se tapahtui syksyllä 2014 ja oli samalla ensimmäinen kosketukseni Kansanlähetykseen. Tämän jälkeen vahvistuikin kutsumukseni nuorisotyöhön sekä hengelliseen työhön.

Sinänsä hauskaa, ettei minulla ollut mitään tietoa mihin paikkaan olin tullut tai mikä Kansanlähetys on ja viisi vuotta myöhemmin löysin itseni Kansanlähetyksen työntekijänä. Toivon, että voisin omalta osaltani olla kehittämässä Kansanlähetyspäiviä niin, että yhä useammat nuoret voisivat löytää tiensä KL-päiville ja heille olisi siellä mielekästä ohjelmaa.

Anna kertalahja Sallan työlle

Voit tukea Sallan työtä Kansanlähetyksessä kertalahjoituksella tästä painikkeesta. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08. Salla Leppäsen viite on 31273.
Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä tämän painikkeen alapuolelta.
Kiitos tuestasi.
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Tilaa Salla Leppäsen uutiskirje

Tule mukaan Sallan työhön kuukausilahjoittajana.

Share This