Perhe Saksassa

Hanna ja Toni työskentelevät Länsi-Saksassa maahanmuuttajien parissa. He tekevät kotikäyntityötä, pitävät kotiraamattupiirejä ja palvelevat paikallisessa saksalaisessa seurakunnassa muun muassa suntion ja kanttorin tehtävissä. Seurakunta pyrkii aktiivisesti tavoittamaan alueen maahanmuuttajia. Lisäksi Hanna ja Toni tukevat maahanmuuttajien pieniä kotiseurakuntia kirjallisuutta ja koulutusta järjestämällä. Tonilla on myös vastuullaan mediaprojekteja vähemmistökristittyjen tukemiseksi.

Islam on Saksan suurin vähemmistöuskonto. Maan 83-miljoonaisesta väestöstä on muslimeja noin viisi prosenttia. Moskeijoita on monissa kaupungeissa, ja Kölnissä sijaitsee yksi Euroopan suurimmista moskeijoista. Moni Saksaan tulleista maahanmuuttajista on kuitenkin avoin kyselemään kristinuskon sanomasta. Tämä on mahdollisuus: voimme vapaasti kertoa Jeesuksesta syntien anteeksiantajana!

Tule mukaan viemään evankeliumia maahanmuuttajille Saksaan Hannan ja Tonin kanssa!

Lisätiedot:
aluekoordinaattori
Toni Lindholm, SEKL

 

Tilaa Hannan ja Tonin uutiskirje

Ryhdy Hannan ja Tonin kuukausilahjoittajaksi

Tee kertalahjoitus Hannan ja Tonin työlle

Voit tukea Hannan ja Tonin työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 22101 (Perhe Saksassa). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This