Perhe Saksassa

Hanna ja Toni työskentelevät Länsi-Saksassa maahanmuuttajien parissa. He tekevät kotikäyntityötä, pitävät kotiraamattupiirejä ja palvelevat paikallisessa saksalaisessa seurakunnassa muun muassa suntion ja kanttorin tehtävissä. Seurakunta pyrkii aktiivisesti tavoittamaan alueen maahanmuuttajia. Lisäksi Hanna ja Toni tukevat maahanmuuttajien pieniä kotiseurakuntia kirjallisuutta ja koulutusta järjestämällä. Tonilla on myös vastuullaan mediaprojekteja vähemmistökristittyjen tukemiseksi.

Islam on Saksan suurin vähemmistöuskonto. Maan 83-miljoonaisesta väestöstä on muslimeja noin viisi prosenttia. Moskeijoita on monissa kaupungeissa, ja Kölnissä sijaitsee yksi Euroopan suurimmista moskeijoista. Moni Saksaan tulleista maahanmuuttajista on kuitenkin avoin kyselemään kristinuskon sanomasta. Tämä on mahdollisuus: voimme vapaasti kertoa Jeesuksesta syntien anteeksiantajana!

Hanna ja Toni perheineen ovat tulossa kotimaanjaksolle kesällä 2021. Kotimaanjaksonsa aikana kesällä ja syksyllä 2021 he vierailevat lähettävissä seurakunnissaan ja piireissään kertomassa maahanmuuttajatyöstään Saksassa sekä kiittämässä yhteisestä työstä omalta osaltaan. Voit tavata Hannaa ja Tonia sekä kuulla lisää heidän työstään Saksassa muun muassa seuraavissa tapahtumissa ja seuraavilla paikkakunnilla:

Kotimaanjakson aikataulu (alustava, tiedot täydentyvät kevään aikana)

  • 2.-4.7.  Kansanlähetyspäivät, Ryttylä
  • 13.-15.8. Ulkomaantyöntekijöiden koulutuspäivät, Ryttylä
  • 15.8. Messu ja tulojuhla, Launeen seurakunta, Lahti
  • 29.8. Messu ja lähetysjuhla, Tampere Messukylän seurakunta, Teiskon lähetysjuhla Aunes-seurakuntatilassa Kämmenniemessä
  • 3.–5.9. Missioforum, Ryttylä
  • 26.9. Messu ja lähetystilaisuus, Tampere Eteläinen seurakunta, Hervannan kirkko
  • 8.–10.10. Kotoutumisseminaari, Ryttylä
  • 29.–31.10. Vastuunkantajaretriitti, Ryttylä

Tule mukaan kuulemaan maahanmuuttajatyön kuulumisista Saksassa!

Lisätiedot:
aluekoordinaattori
Toni Lindholm, SEKL

 

Tilaa Hannan ja Tonin uutiskirje

Ryhdy Hannan ja Tonin kuukausilahjoittajaksi

Tee kertalahjoitus Hannan ja Tonin työlle

Voit tukea Hannan ja Tonin työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 22101 (Perhe Saksassa). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This