Perhe Etu-Aasiassa

Pastori Mikko ja KM Kirsi palvelevat pienen luterilaisen kirkon yhteydessä Etu-Aasiassa. Mikko toimii seurakunnan paimenena sekä osallistuu paikallisten saarnaajien ja tulevien pappien kasvattamiseen. Tehtävä pitää sisällään kohtaamisia erilaisten ihmisten, niin kristittyjen kuin muslimienkin kanssa. Kirsi vastaa kirkon kirjankäännösprojekteista ja on mukana seurakunnan elämässä ja toiminnassa. Lisäksi Kirsillä on hallinnollisia vastuutehtäviä.

Etu-Aasiassa asuu väkilukuun suhteutettuna lähes kaikkein vähiten kristittyjä maailmassa. Viime vuosina olemme saaneet nähdä kahden uuden luterilaisen seurakunnan syntymisen ja useiden ihmisten kasteiden kautta sen, miten evankeliumi kutsuu uskomaan Jeesukseen Kristukseen. Kirkko ja paikalliset kristityt tarvitsevat vielä paljon tukeamme. Samalla toiveemme on auttaa evankeliumin leviämistä uusille alueille.

Tule mukaan viemään evankeliumia Etu-Aasiaan!

Lisätietoja:
Apulaislähetysjohtaja
Teijo Peltola, SEKL

 

Tilaa uutiskirje

Tee kertalahjoitus

Voit tukea Mikon ja Kirsin työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 24400 (Perhe Etu-Aasiassa). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Share This