Pelttari Maija Leena

Maija Leena Pelttari on nuoriso-ohjaaja, joka on kotoisin Jyväskylästä, mutta syntynyt Perhossa. Maija Leena on työskennellyt useita työkausia Lähi-idässä.  Vuodesta 2009 hän on ollut juutalaistyössä Lontoossa, Englannissa.

Työ juutalaisten parissa on kirjallisuustyötä sekä tavoittavaa työtä, jossa evankeliumin todistus etenee henkilökohtaisissa keskusteluissa. Maija Leena kohtaa myös muiden uskontojen, mm. New Age -liikkeen edustajia, ja hän on mukana ihmiskauppaa vastustavassa toiminnassa.

Maija Leena on parhaillaan kotimaanjaksolla Suomessa. Kotimaanjaksonsa aikana hän on tavannut lähettäjiään seurakunnissa lähinnä Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Lapin alueilla. Maija Leenaa suunnitellaan lähetettäväksi uudelle työkaudelle juutalaistyöhön Englantiin tai mahdollisesti Lähi-itään lokakuussa 2019. Uudella työkaudella Maija Leenan työ tulee olemaan seurakuntatyötä sekä paikallisten ihmisten kohtaamista henkilökohtaisten keskustelujen kautta.

Tule Mukaan Maija Leenan työhön esirukouksin ja liittymällä hänen lähettäjätiimiinsä!

Lisätietoja:
Aluekoordinaattori
Juhani Koivisto, SEKL

 

Tilaa Maija Leenan uutiskirje

Tee kertalahjoitus

Voit tukea Maija Leenan työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 22907 (Maija Leena Pelttari). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy Maija Leenan kuukausilahjoittajaksi

Share This