Mäkiniemi Marianna, mediakoordinaattori

Minulla on aina ollut palo käyttää tarinankerrontaa ja elokuvatuotantoja vaikuttamisen väylänä. Sydämelläni palaa oikeudenmukaisuus, Raamatun periaatteiden esilletuominen ajankohtaisissa asioissa sekä Jumalan sanan mahdollistaminen sellaisille kansanryhmille, jotka eivät luonnostaan pääse käsiksi siihen.

Valmistuin media-assistentiksi vuonna 2013 ja olen siitä asti tehnyt lähetystyötä monessa eri maassa erään kansainvälisesti laajalle levittäytyneen lähetysorganisaation alla, joka kulkee nimellä Youth With A Mission (YWAM). Olen tehnyt töitä Suomessa, mutta myös muun muassa Venäjällä, Japanissa, Filippiineillä, Intiassa ja Afrikassa. Vuonna 2019 olin mukana raamatunkäännöstyössä Nepalissa.

Vielä 2020 alkuvuodesta asuin Australiassa, missä palvelin medialähetystyössä. Tuotin evankelioivaa mediasisältöä tavoittamattomien kansanryhmien saavuttamiseksi, eli sellaisille ihmisryhmille, joista alle kolme prosenttia on kristittyjä ja joiden keskuudessa ei vielä ole kasvavaa seurakuntaa. Jouduin kuitenkin muuttamaan perhekriisin johdosta Suomeen ennenaikaisesti maaliskuun lopulla. Muutoksista huolimatta Jumala oli tarkassa suunnitelmassaan valmistanut minulle palvelupaikan täältä Suomesta, sillä toukokuussa minut valittiin Kansanlähetyksen mediatyön koordinaattoriksi.

Jokaisella meillä on oma paikkamme Jumalan suuressa kutsussa. Se kutsu alkaa henkilökohtaisesta suhteestamme Jeesukseen ja tuottaa aktiivisesti hedelmää, kun teemme työtä yhteydestä käsin toistemme kanssa.

Kansanlähetyksessä saan olla vahvistamassa lähetysjärjestömme rakenteita omilla mediataidoillani, jotta evankeliumin voima pääsee koskettamaan jokaista ihmistä ikään tai henkilöön katsomatta niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Koordinoin ja tuotan muun muassa erilaisia audiovisuaalisia ohjelmia ja mainoksia. Autan järjestömme viestintästrategian suunnittelussa ja sosiaalisen median käytettävyyden rakentamisessa. Koordinoin koulutusta ja vahvistan piirien sekä lähettien mediataitoja.

Näkynäni on, että ihmisten henkilökohtainen Jumala-suhde tulee vahvistumaan, mutta myös, että heidän suhteensa toisiin ihmisiin ja itseensä tulee eheytymään. Sydämelläni on, että ihminen juurtuisi Raamatun sanaan, saisi kasvaa ehjässä perheessä, löytäisi tiensä uskovien yhteyteen ja löytäisi omat hengelliset lahjansa sekä kutsumuksensa. Haluan nähdä Jumala totuuden ja rakkauden leviävän joka yhteiskunnan osa-alueelle aina maailman ääriin saakka. Uskon, että tämä on näky, jota seurataan myös meillä Kansanlähetyksellä.

Jumalan siunausta sinulle.

Marianna

 

Tilaa Marianna Mäkiniemen uutiskirje

Tule mukaan Mariannan työhön kuukausilahjoittajana

Anna kertalahja Mariannan työlle

Voit tukea Mariannan työtä Kansanlähetyksessä kertalahjoituksella tästä painikkeesta. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08. Marianna Mäkiniemen viite on 31600.
Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä tämän painikkeen alapuolelta.
Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This