Maria ja Terho Lähi-idässä

Olemme viisihenkinen perhe Etelä-Pohjanmaalta. Vuodesta 2012 lähtien olemme asuneet Jerusalemissa. Palasimme kotimaanjakson jälkeen syksyllä 2018 uudelle työkaudelle takaisin Lähi-itään.

Terho on teologian maisteri ja luterilainen pappi. Maria on filosofian maisteri (pääaineena historia). Perheeseemme kuuluu kolme kouluikäistä poikaa.

Maria työskentelee Caspari-keskuksen kirjastonhoitajana. Caspari-keskus on Raamatun ja juutalaisuuden opintokeskus, joka järjestää kursseja ja luentoja sekä tuottaa materiaalia sekä paikallisten messiaanisten seurakuntien tarpeisiin että myös Lähi-idässä asuville ulkomaalaisille ja maan ulkopuolella asuville uskoville. Osana kansainvälistä työtiimiä Maria on mukana vahvistamassa messiaanista liikettä, lisäämässä tietoa messiaanisesta juutalaisuudesta ja kristinuskon juutalaisista juurista ei-juutalaisten uskovien parissa ja kirjastontyössä palvelemassa niin paikallisia kuin ulkomaalaisiakin uskovia, pastoreita ja opiskelijoita.

Terho on Caspari-keskuksessa projektikoordinaattorina. Osana työtiimiä hän on mukana suunnittelemassa ja luennoimassa kursseilla, sekä toimii Caspari-keskuksen Mishkan-julkaisun pääeditorina. Mishkan on Jeesukseen uskovien juutalaisten kysymyksiin erikoistunut verkkojulkaisu. Tämän lisäksi Terho on mukana sekä opiskelijatyössä, että King’s Kids – toiminnassa. Paikallinen opiskelijajärjestö toimii suurimmissa opiskelijakaupungeissa eli kieliryhmien parissa, ja Terho on vahvistamassa toimintaa Jerusalemissa. Lapset ovat mukana heprean- ja englanninkielisessä King’s Kids – toiminnassa, minkä seurauksena Terho päätyi mukaan tähän toimintaan.

Olemme kiitollisia esirukouksista ja tuesta, minkä avulla voimme tänään olla tekemässä yhteistä työtä osana Jumalan suurta suunnitelmaa.

Tule Mukaan Marian ja Terhon lähettäjätiimiin!

Lisätietoja:
Aluekoordinaattori
Juhani Koivisto, SEKL

 

 

Tilaa Marian ja Terhon uutiskirje

Tee kertalahjoitus

 viite 21254. Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Tule Marian ja Terhon kuukausilahjoittajaksi

Share This