Lappalainen Mirva

Nuorisonohjaaja, suuhygienisti Mirva Lappalainen ja hänen puolisonsa pastori Kai Lappalainen ja ovat tehneet lähes viimeiset lähes viisi vuotta seurakuntaa muodostavaa työtä Tallinnan Lasnamäen kaupunginosassa Virossa sekä tukeneet Inkerin kirkon viestintää.

Mirva on tehnyt paikallisten seurakuntien yhteydessä lapsi- ja nuorisotyötä ja kouluttanut paikallisia pyhäkoulunopettajia. Hän on myös mentoroinut muita Viron kirkon ja suomalaisten järjestöjen työntekijöitä sekä Kansanlähetysopiston kansainvälisyyslinjan opiskelijoita. Mirva on myös toiminut useammassa seurakunnassa Virossa naisten työn uranuurtajana.

Lappalaiset palaavat perheensä kanssa takaisin Suomeen heinäkuussa 2019. Mirva jatkaa Kansanlähetyksen työntekijänä vuodenvaihteeseen saakka. Lappalaiset vierailevat kesän ja syksyn 2019 aikana lähettävissä seurakunnissaan sekä Kansanlähetyksen piirijärjestöissä.

Lappalaisten työhön Virossa voit tutustua alla olevan videon kautta.

 

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori
Anssi Savonen, SEKL

 

Tee kertalahjoitus

Voit tukea Mirvan työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 22004 (Mirva Lappalainen). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy Mirva Lappalaisen kuukausilahjoittajaksi

Share This