Korri Markus: Kymenlaakson piirijohtaja, piiripastori

Olen 40–vuotias aviomies ja kahden koululaisen isä. Koulutukseltani olen teologian maisteri ja sosionomi. Ennen teologian opintojani olen työskennellyt lastensuojelussa, ja nyt teologina olen ehtinyt Kansanlähetyksessä toimia seitsemän vuoden ajan, Kansanlähetysopistolla Ryttylässä. Olen myös ev.lut. kirkon virkaan vihitty pappi.

Työntekijänä ja ihmisenä haluan löytää uudenlaisia toimintamuotoja, jotka saavat itseni ohella muut syttymään. Esimiehenä ja paimenena painotan yhdessä toimimista ja jokaisen jäsenen osallistamista – kunkin oman paikan ja vahvuuksien löytämistä ja käyttöön ottamista. Tämä tarkoittaa usein myös kunkin henkilökohtaista kasvuprosessia ihmisenä ja kristittynä. Olemme kaikki Jumalan lapsia ja hänen koulussaan toistemme kanssa. Paimenena haluankin olla teidän tukenanne sielunhoidossa, ripissä ja hengellisessä ohjauksessa. Tähän on tarkoitus varata aivan erityisiä aikojakin, jolloin olen tavoitettavissa kunkin tarvitsevan henkilökohtaisia asioita varten. Omalta osaltani pastorina pyrin myös itse ripittäytymään säännöllisesti, jotta elämäni kaikki osa-alueet voisivat kestää päivänvaloa. Herran puhdistava valo saakoon valaista meidän jokaisen pimeimmätkin sopukat!

Olemme Kymenlaakson Kansanlähetyksessä uuden edessä, ja rakennamme nyt uutta. Konkreettisimmin se näkyy lähitulevaisuudessa Kouvolan Kohtaamispaikka-jumalanpalvelusyhteisön muotoutumisena, jossa saamme osaltamme olla mukana. Me tarvitsemme Kansanlähetys-piirissä teitä aivan kaikkia, ja haluan itse olla myös teitä kaikkia varten. Kaikessa työssämme Herra meitä johtakoon!

Kansanlähetyksen työ niin Suomessa kuin ulkomaillakin toimii pitkälti yksityisen kannatuksen varassa. Voisitko sinä olla työni tukija, rukouksessa ja ehkä hieman taloudessakin? Yksityisen kannatuksen varaan rakennetussa työssä kokonaisuus muodostuu monista pienistä puroista, ja näin pienikin säännöllinen tuki on kullan arvoinen.

Lisätiedot

Piirijohtaja, piiripastori Markus Korri
markus.korri@sekl.fi, 044 259 7898.

Tilaa Markuksen uutiskirje

Ryhdy Markuksen kuukausilahjoittajaksi

Voit tukea Markuksen työtä Kansanlähetyksessä kuukausilahjoituksella tästä painikkeesta. Lämmin kiitos tuestasi!

Anna kertalahjoitus Markuksen työlle

Voit tukea Markuksen työtä Kansanlähetyksessä kertalahjoituksella tästä painikkeesta. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI59 5750 0140 1569 03. Markus Korrin viite on 98012. Lämmin kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This