Kirkko Krushevoon

Krushevon seurakunta tarvitsee oman kokoontumispaikan kasvaakseen ja julistaakseen evankeliumia muslimien keskellä.

Kirkon rakentaminen Krushevon kylälle Bulgariassa on alkanut. Lapiot on isketty maahan ja valmista pitäisi tulla syksyyn mennessä. Kuvassa tehdään anturaa. Rahoitusta on kerätty jo vuosien varrella, mutta vielä puuttuu kustannusten nousu huomioon ottaen 20 000 euroa, jotta kirkko saadaan kalustettua ja rakennus valmiiksi.

Pieni seurakunta on toivonut ja rukoillut vuosia saadakseen oman kirkon. Tähän asti on kokoonnuttu kodeissa, mutta seurakunta tarvitsee vakiintuneen paikan kasvaakseen ja toimiakseen pitkäjänteisesti.

Kansanlähetys tekee työtä Bulgarian turkkilaisten parissa paikallisen luterilaisen kirkon kanssa. Krushevossa seurakunta elää ja toimii muslimiyhteisön keskellä. Rukoillaan, että Herra rakentaisi seurakuntaansa tavoittamaan naapuruston ihmisiä ilosanomalla Jeesuksesta ja tarjoamaan kodin, jossa voi kasvaa kristittynä.

Tule mukaan rakentamaan
kirkkoa Krushevoon!

Tili FI14 5043 1920 0034 52
Viite 78113
ps. Jos haluat seurata työtä Bulgariassa ja rukoilla sen puolesta, voit tilata Haveristen kuulumiskirjeen joko puhelimitse numerosta 019 77 920 tai tästä linkistä: Haveriset

Jos Herra ei taloa rakenna, turhaan näkevät rakentajat vaivaa. Ps.127

Seuraa kirkon rakentamista tästä linkistä.

Tule mukaan rakentamaan kirkkoa Krushevoon

Voit lahjoittaa alla olevan painikkeen kautta tai verkkopankissasi sivun alareunassa annetuin tilitiedon viitteellä 78113. Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä tämän lahjoituspalkin alapuolella olevasta painikkeesta tai liittymällä Haveristen lähettäjätiimiin. Samalla saat tietoa rakennusprojektin etenemisestä. Kiitos lahjastasi!
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This