Karttunen Saara

Saara Karttusen askeleet ovat vieneet Siperiaan, Novosibirskiin, Venäjän kolmanneksi suurimpaan kaupunkiin. Saara työskentelee Kristus Vapahtajan seurakunnassa, joka kuuluu Inkerin kirkkoon. Hän vierailee säännöllisesti myös Omskin seurakunnassa. Työn tarkoituksena on yhdessä paikallisten kanssa olla rakentamassa ja vahvistamassa seurakuntaa sekä kertomassa evankeliumia eteenpäin, jotta jokainen saisi tulla tuntemaan Jeesuksen omana Herranaan ja Vapahtajanaan ja kasvaa Hänen tuntemisessaan.

Saara on koulutukseltaan diakonissa, mutta niin kuin usein lähetystyössä arjen askareet ovat moninaiset. Ison osan ajasta haukkaa seurakunnan lapsi-ja nuorisotyö sekä muuhun seurakunnan viikkotoimintaan osallistuminen. Diakoniatyö tapahtuu usein arjen erilaisissa kohtaamisissa kirkolla tai kadulla. Sydämellä hänellä on muun toiminnan ohella kehittää seurakunnan sielunhoitotyötä.

Venäjällä on eletty aikoja, jolloin Jumalasta ei saanut puhua mitään. Se näkyy muun muassa siinä, että siellä on paljon erilaisia uskomuksia, uskonnollisuutta ja irrallisuutta. Nyt meillä on mahdollisuus kertoa myös Venäjällä siitä tiestä, totuudesta ja elämästä, joka Jeesus sanoi olevansa.

Saara on tulossa kotimaanjaksolle elokuussa Suomeen, ja häntä voi tavata seuraavilla paikkakunnilla ja seuraavissa tilaisuuksissa kesän ja syksyn 2019 aikana:

· 17.-27.9 Vierailu Oulunsalon seurakunnassa sekä Pohjois-Pohjanmaan kansanlähetyksen tilaisuuksissa.
· 6.10. seurakuntavierailu Espoon Suvelan kappelilla.
· 9.10 Lähetyspiiri Hämeenkylän seurakunnassa
· 13.10 Seurakuntavierailu Hämeenkylän seurakunnassa sekä Kansanlähetyksen Filia-messussa. Mahdollisesti muita tilaisuuksia Helsingissä.
· 26.10 Naistenpäivät Maaningalla
· 27.10 Seurakuntavierailu Kallaveden seurakunnassa Kuopiossa.
· 3.11. Seurakuntavierailu Vesannolla sekä mahdollisesti muita tilaisuuksia.
· 14.-17.11. Seurakuntavierailuita Savonlinnassa ja Punkaharjulla.
· 22.-24.11. Donkin syysleiri
· 28.11-1.12 My Friends-koulutus
· 8.12 Varsinais-Suomen Kansanlähetys
· 9.12. Espoon suvelan lähetyspiiri
· 11.12. Vierailu Kansanlähetysopistossa vuoden 2019 lähetyskurssilla Ryttylä
· 15.12. Seurakuntavierailu Tervo

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori
Jukka Repo SEKL

 

Tule mukaan yhteiseen työhön viemään ilosanomaa Venäjälle!

Valokuva: Philippe Gueissaz

 

Tilaa Saaran uutiskirje

Tee kertalahjoitus

Voit tukea Saaran työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 21270 (Saara Karttunen). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy Saaran kuukausilahjoittajaksi

Share This