Karttunen Saara

Saara Karttunen on toistaisesti kotimaassa.

Saaran askeleet ovat vieneet Siperiaan, Novosibirskiin, Venäjän kolmanneksi suurimpaan kaupunkiin. Saara on työskennellyt Kristus Vapahtajan seurakunnassa, joka kuuluu Inkerin kirkkoon. Hän on vieraillut säännöllisesti myös Omskin seurakunnassa. Työn tarkoituksena on ollut yhdessä paikallisten kanssa rakentaa ja vahvistaa seurakuntaa sekä kertoa evankeliumia eteenpäin, jotta jokainen saisi tulla tuntemaan Jeesuksen omana Herranaan ja Vapahtajanaan ja kasvaa hänen tuntemisessaan.

Saara on koulutukseltaan diakonissa, mutta niin kuin usein lähetystyössä, arjen askareet ovat olleet moninaiset. Ison osan ajasta on vienyt seurakunnan lapsi-ja nuorisotyö sekä muuhun seurakunnan viikkotoimintaan osallistuminen. Diakoniatyö on tapahtunut usein arjen erilaisissa kohtaamisissa kirkolla tai kadulla. Sydämellä hänellä on ollut muun toiminnan ohella kehittää seurakunnan sielunhoitotyötä.

Venäjällä on eletty aikoja, jolloin Jumalasta ei saanut puhua mitään. Se näkyy muun muassa siinä, että siellä on paljon erilaisia uskomuksia, uskonnollisuutta ja irrallisuutta. Nyt meillä on mahdollisuus kertoa myös Venäjällä siitä tiestä, totuudesta ja elämästä, joka Jeesus sanoi olevansa.

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori
Markus Aitamäki SEKL

Valokuva: Philippe Gueissaz

 

Tilaa Saaran uutiskirje

Tee kertalahjoitus

Voit tukea Saaran työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 21270 (Saara Karttunen). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy Saaran kuukausilahjoittajaksi

Share This