Karjalainen Maria

Maria Karjalainen on kotoisin Vaalasta, Kainuun suunnalta. Koulutukseltaan Maria on lastenlääkäri ja neonatologi, eli hän on erikoistunut vastasyntyneiden sairauksien hoitoon.

Maria on Etiopiassa Kansanlähetyksen työntekijänä ja lähti sinne ensimmäiselle työkaudelleen syyskuussa 2017.  Maria opiskeli aluksi maan pääkaupungissa Addis Abebassa paikallista kieltä, amharaa. Syyskuusta 2018 lähtien hän toimii lastenlääkärinä vastasyntyneiden osastolla lähetyssairaalassa potilaita hoitaen  ja paikallisia työntekijöitä opettaen. Samalla hän saa kohdata paikallisia ihmisiä niin lääkärin työssään kuin sen ulkopuolellakin. Kuulumisia ja kuvia Marian nykyisestä sairaalasta löytyy Soddon sairaalan nettisivuilta osoitteessa www.soddo.org.

Tutustu Mariaan ja hänen työhönsä Etiopiassa alla olevan videon kautta.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan tukemaan Marian työtä ja seuraamaan hänen kuulumisiaan! Tältä sivulta voi tilata Marian uutiskirjeet, joiden avulla voit seurata Marian kuulumisia ja sitoutua rukoilemaan hänen työnsä puolesta.

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori
Pauliina Hildén, SEKL

 

Tilaa Marian uutiskirje

Tee kertalahjoitus

Voit tukea Marian työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 21283 (Maria Karjalainen). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy Marian kuukausilahjoittajaksi

Share This