Hildén Pauliina, hankekoordinaattori

Työtehtäviini kuuluu ulkomaanosaston hankkeiden koordinointi. Teemme hanketyötä yhteistyössä aluekoordinaattoreiden, työalueiden esimiesten ja kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Yhteyteni Kansanlähetykseen alkoi parikymmentä vuotta sitten. Viime vuosina olen muun muassa käynyt lähetyslinjan Ryttylässä, palvellut Hämeen Ev.lut. Kansanlähetyksen hallinnossa varapuheenjohtajana ja laatinut Kansanlähetykselle hanketyön ohjeistusta.

Koen, että Jumala on kutsunut minut lähetystyöhön. Tehtäväni hanketyön koordinaattorina antavat minulle mahdollisuuden toteuttaa tätä sydämeni asiaa. Aikaisemmissa työtehtävissäni olen toiminut hankkeiden ja kehittämistyön parissa sekä koti- että ulkomailla. Koulutustaustani on terveydenhuollossa (fysioterapeutti). Opiskelen parhaillaan sosiaali- ja terveysalan johtamista ja teen lopputyötä, jonka aiheena on projektityö ja strateginen suunnittelu.

Toivon, että saamme yhdessä palvella evankeliumin sanomaa ja vastata ulkomaisilla työalueilla oleviin ajallisiin tarpeisiin hanketyön kautta niin, että Jumalan valtakunta laajenee ja Jeesus saa kunnian.

Jos lähetyskentillä toteutettava hanketyö, rukoustyö tai jokin muu sytyttää sinut kuulemaan lisää, voit tilata kuulumiskirjeeni oheisesta linkistä.

Siunausta Sinulle! Toivon, että löydät kaikki mahdollisuutesi Hänessä, Jeesuksessa.

Pauliina Hilden

Pauliina

Ota yhteyttä:
Pauliina Hildén
Hankekoordinaattori
pauliina.hilden@sekl.fi
044 447 7876

 

Tilaa Pauliina Hildénin uutiskirje

Tee kertalahjoitus Pauliinan työlle

Voit tukea Pauliinan työtä Kansanlähetyksessä kertalahjoituksella tästä painikkeesta. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Pauliina Hildénin viite on 38438. Kiitos tuestasi! Jumalan siunausta sinulle.
Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä tämän painikkeen alapuolelta.

Lahjoita

Ryhdy Pauliina Hildénin työn kuukausilahjoittajaksi

Share This