Hildén Pauliina, hankekoordinaattori

Hanketoiminnan koordinointi

Toimin Kansanlähetyksen ulkomaantyön hankekoordinaattorina. Työssäni vastaan muun muassa ulkomailla toteutettavien hankkeiden suunnittelusta, käynnistämisestä ja seurannasta. Hanketoiminnassa meillä on tällä hetkellä käynnissä iso investointihanke Etiopiassa, ja meillä on menossa muutamia pienhankkeita Etiopiassa ja Etu-Aasiassa. Näitä voit seurata sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla #KoulutuskeskusJimmaan #MekaneYesusKirkonTohtoriohjelma #DonkinLeirilahjaBulgariaan

Iloitsen työstäni. Saan lahjoillani palvella Jumalan valtakuntaa lähetystyössä kotimaantyöntekijänä ulkomaanosastolla. Työni kautta pystyn vaikuttamaan, olivatpa työalojen tarpeet sitten hengellisiä tai ajallisia. Lähetystyöntekijöiden lähettämisen lisäksi Kansanlähetyksellä on hankkeita ja pilottiprojekteja alueilla, jotka ovat muuten vaikeasti saavutettavissa, ja toimintamuodoissa, joissa projektimainen toiminta on erityisen mielekäs tapa viedä apua perille.

.

Pauliina Hilden

Pauliina

Ota yhteyttä:
Pauliina Hildén
hankekoordinaattori
pauliina.hilden@sekl.fi
044 447 7876

Aluekoordinaattori Pauliina Hildén tarvitsee esirukoilijoita ja kuukausilahjoittajia, jotka mahdollistavat hänen työnsä. Olisitko Sinä yksi heistä? Voit liittyä Pauliinan lähettäjätiimiin, tukea hänen työtään kertaluonteisesti tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi täyttämällä tämän sivun alalaidasta valitsemasi lomakkeen.

Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin, tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52 ja viite 38438.

 

Tilaa Pauliina Hildénin uutiskirje

Tee kertalahjoitus Pauliinan työlle

Voit tukea Pauliinan työtä Kansanlähetyksessä kertalahjoituksella tästä painikkeesta. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Pauliina Hildénin viite on 38438. Kiitos tuestasi! Jumalan siunausta sinulle.
Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä tämän painikkeen alapuolelta.

Lahjoita

Ryhdy Pauliina Hildénin työn kuukausilahjoittajaksi

Share This