Kallioinen Jukka ja Helena

Helena ja Jukka Kallioinen ovat olleet aiemmin Japanissa lähetystyössä yli 14 vuotta. Helena on koulutukseltaan sairaanhoitaja, joka on erikoistunut kätilöksi ja psykiatriseksi sairaanhoitajaksi. Jukka on kasvatustieteen maisteri/luokanopettaja ja lähetysopin kandidaatti. Nyt he ovat molemmat jo eläkkeellä, mutta saivat Japanista kutsun lähteä vapaaehtoisina työhön  vuodeksi syyskuusta 2019 alkaen. Ennen eläkkeelle siirtymistään Jukka toimi muutaman vuoden Kansanlähetyksen apulaislähetysjohtajana.

Länsi-Japanin ev.lut kirkko sijoitti Jukan ja Helenan lähetystyöntekijöiksi HAT-Koben pieneen seurakuntaan, joka sijaitsee muutaman kilometrin mittaisella noin 30 000 hengen asuinalueella. Seurakunnassa on akuutti tarve kokeneista työntekijöistä. Helena ja Jukka saavat monipuolisesti palvella seurakuntaa omilla lahjoillaan.

Tule mukaan!

Helena ja Jukka  tarvitsevat lähettäjiä ja yhteistyökumppaneita kulkemaan heidän rinnallaan. Kutsumme Sinut liittymään heidän lähettäjätiimiinsä!

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori
Anne Tuovinen,  SEKL

Tilaa Kallioisten uutiskirje

Tee kertalahjoitus

Voit tukea Jukan ja Helenan työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 21209 (Jukka ja Helena Kallioinen). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Tule mukaan Kallioisten työhön Japanissa ryhtymällä heidän työnsä sännölliseksi tukijaksi. Kiitos tuestasi!

Share This