Hanna Etu-Aasiassa

KM, YTM Hanna elää etuaasialaisessa miljoonakaupungissa. Hanna palvelee siellä luterilaisessa seurakunnassa säestäen jumalanpalveluksissa ja osallistumalla seurakunnan toimintaan muutenkin. Tämän lisäksi Hanna kantaa vastuuta taloudenhoitoon liittyvistä tehtävistä ja on mukana kirjallisuustyössä.

Maassa on kristittyjä noin 0,2 prosenttia väkiluvusta, joten tarve evankeliumin julistamiselle on suuri. Vaikka seurakunnat ovat pieniä, ne saavat olla valona pimeyden keskellä. Jumala kutsuu yhä uusia ihmisiä lapsikseen niin kirjallisuuden, sosiaalisen median kuin toisten kristittyjenkin kautta myös täällä. Ihmeellistä on ollut saada nähdä useamman ihmisen tien ensimmäisestä kirkkoon tulosta kasteelle saakka.

Rukoillaan, että seurakunnat ja nuoret kristityt saisivat riittävästi rinnallakulkijoita ja että evankeliumi saisi tavoittaa yhä uusia alueita ja ihmisiä!

Tule mukaan viemään evankeliumia Etu-Aasiaan Hannan kanssa!

Lisätietoja:
aluekoordinaattori
Toni Lindholm, SEKL

 

Tilaa Hannan uutiskirje

Tee kertalahjoitus

Voit tukea Hannan työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 21267 (Hanna K). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Tule Hannan kuukausilahjoittaksi

Kiitos tuestasi!

Share This