Tuovinen Anne

Minulle selvisi 16-vuotiaana, että Jumalan johdatus tulee minun kohdallani merkitsemään lähetystyöhön lähtemistä. Odottelin rauhassa, miten Jumala sen toteuttaa, ja 11 vuotta myöhemmin lähdinkin mieheni ja kahden silloin vielä pienen tyttäreni kanssa ensimmäiselle ulkomaanjaksollemme Viroon. Teimme lähetystyötä yhteensä viitisentoista vuotta Virossa sekä maahanmuuttajien parissa Saksassa. Suomeen palattuani kouluttauduin työnohjaajaksi ja tein aikuiskoulutus- ja esimiestöitä.

Kymmenkunnan Suomessa vietetyn vuoden jälkeen olen saanut kutsun uusiin tehtäviin lähetyksen saralla. Kristillistä mediatyötä Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa tekevä SAT-7 on kutsunut minut valmentamaan paikallisia työntekijöitään esimiestyöhön, tiimityöhön ja yhteisen näyn jakamiseen. SAT-7:n toiminta-alueella on valtavia haasteita, joista voimme lukea uutisista lähes joka päivä. Evankeliumia ja ihmisoikeuksia esillä pitävä SAT-7:n väki tarvitsee kaiken mahdollisen tukemme.

Jumala, anna minulle tyyneyttä hyväksyä asiat, joita en voi muuttaa,
rohkeutta muuttaa, mitkä voin,
ja viisautta erottaa nämä toisistaan.
(Reinhold Niebuhr)

Anne Tuovinen tarvitsee esirukoilijoita ja kuukausilahjoittajia, jotka mahdollistavat hänen työnsä. Olisitko Sinä yksi heistä? Voit liittyä Annen lähettäjätiimiin, tukea hänen työtään kertaluonteisesti tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi täyttämällä tämän sivun alalaidasta valitsemasi lomakkeen. Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 34762

 

Tilaa Anne Tuovisen uutiskirje

Anna kertalahja Annen työlle

Voit tukea Annen työtä Kansanlähetyksessä kertalahjoituksella tästä painikkeesta. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Anne Tuovisen viite on 34762.
Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä tämän painikkeen alapuolelta.
Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Tule mukaan Annen työhön kuukausilahjoittajana

Share This