Tuovinen Anne, aluekoordinaattori

Aluekoordinaattori: Japani ja raamatunkäännöstyö

Minulle selvisi 16-vuotiaana, että Jumalan johdatus tulee minun kohdallani merkitsemään lähetystyöhön lähtemistä. Odottelin rauhassa, miten Jumala sen toteuttaa, ja 11 vuotta myöhemmin lähdinkin mieheni ja kahden silloin vielä pienen tyttäreni kanssa ensimmäiselle ulkomaanjaksollemme Viroon. Teimme lähetystyötä yhteensä viitisentoista vuotta Virossa sekä maahanmuuttajien parissa Saksassa.

Ominta alaani oli silloin ja on ihmisten rohkaiseminen kasvamaan uskossaan ja löytämään oman paikkansa Jumalan työssä. Erityisen rakasta minulle on maallikkokoulutus yleisesti ja pienryhmäohjaajien koulutus erityisesti – olenhan alkuperäiseltä ammatiltani opettaja. Uskon, että meillä jokaisella on ainutlaatuinen tehtävä seurakunnan jäsenenä ja että vastuunkantaminen itselle sopivassa paikassa on iloinen ja voimia antava asia.

Kotimaahan palattuamme toimin neljä lukuvuotta Kansanlähetysopistolla kansainvälisyyslinjan linjavastaavana. Valitsin, valmensin ja tuin lyhytaikaiseen lähetystyöhön lähteviä nuoria aikuisia, vähän vanhempia aikuisia ja joitakin eläkeläisiäkin! Syyskuussa 2014 siirryin aluekoordinaattoriksi. Tehtäväni on Kansanlähetyksen lähetystyöntekijöiden tukeminen ja yhteyksien hoitaminen omilla vastuualueillani.

Jumala, anna minulle tyyneyttä hyväksyä asiat, joita en voi muuttaa,
rohkeutta muuttaa, mitkä voin,
ja viisautta erottaa nämä toisistaan.
(Reinhold Niebuhr)

Aluekoordinaattori Anne Tuovinen tarvitsee esirukoilijoita ja kuukausilahjoittajia, jotka mahdollistavat hänen työnsä. Olisitko Sinä yksi heistä? Voit liittyä Annen lähettäjätiimiin, tukea hänen työtään kertaluonteisesti tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi täyttämällä tämän sivun alalaidasta valitsemasi lomakkeen. Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 34762

 

Tilaa Anne Tuovisen uutiskirje

Anna kertalahja Annen työlle

Voit tukea Annen työtä Kansanlähetyksessä kertalahjoituksella tästä painikkeesta. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Anne Tuovisen viite on 34762.
Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä tämän painikkeen alapuolelta.
Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Tule mukaan Annen työhön kuukausilahjoittajana

Share This