Aitamäki Markus ja Mari

Markus ja Mari Aitamäki ovat kolmannella työkaudellaan Venäjällä, Siperiassa. Markus on koulutukseltaan kirkon nuorisotyönohjaaja ja teologian kandidaatti. Hänet on myös vihitty Inkerin kirkon pastoriksi. Mari on sosionomi/kirkon nuorisotyönohjaaja (AMK).

Markus ja Mari asuvat Venäjän kolmanneksi suurimmassa kaupungissa, Novosibirskissa. Markus vastaa Novosibirskin seurakunnan hengellisestä työstä. Työn tarkoitus on kehittää ja vahvistaa seurakunnan erilaisia toimintamuotoja, kuten raamattupiirejä, seurakuntailtoja, nuorisotyötä, opiskelijatyötä. Nais-ja perhetyön kehittäminen ja perheiden hyvinvoinnin lisääminen ovat tärkeässä osassa Marin työtä.

Novosibirskin lisäksi Markus ja Mari tukevat Omskin seurakunnan alueella tehtävää kylätyötä ja muuta seurakuntatyötä vierailemalla säännöllisesti Omskissa. Tavoite kaikessa työssä on rohkaista ja aktivoida paikallisia kristittyjä toimimaan evankeliumin hyväksi.

Markus ja Mari olivat keväällä ja kesällä 2019 lyhyellä kotimaanjaksolla Suomessa. Kotimaanjaksonsa aikana he kiersivät lähettäviä seurakuntiaan ja Kansanlähetyspiirejään eri puolella Suomea ja kertoivat työstään Venäjällä.

Markus ja Mari tarvitsevat esirukoilijoita ja kuukausilahjoittajia, jotka mahdollistavat heidän työnsä Venäjällä. Olisitko Sinä yksi heistä?

Löydät Aitamäet myös Facebookista Aitamäet Siperiassa – sivustolta. 

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori
Jukka Repo, SEKL

Valokuva: Matti Korhonen/Uusi Tie

Tilaa Aitamäkien uutiskirje

Tee kertalahjoitus

Voit tukea Markuksen ja Marin työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 20064 (Markus ja Mari Aitamäki). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Share This