Tule käsityöleirille Sakuun

15.10.2015

Viron kirkon lähetyskeskus järjestää yhdessä Tallinnan tuomiokirkkoseurakunnan kanssa lähetyksen käsityöleirin 14. – 15. marraskuuta Tallinnan lähistöllä Sakussa. Se on yhteyden, rukouksen ja yhdessä tekemisen keidas, jossa saamme olla Suuressa mukana ja kysellä paikkaamme lähetystyössä.

Viron kirkon lähetyskeskus järjestää yhdessä Tallinnan tuomiokirkkoseurakunnan kanssa lähetyksen käsityöleirin 14. - 15.11. Tallinnan lähistöllä Sakussa.Käsityöideoissa paneudumme erityisesti kahvipussien ja pajun työstämiseen. Meille on lahjoitettu runsaasti tyhjiä kahvipusseja ja omassa pihassani kasvaa runsas pajusaalis, mutta meiltä puuttuu kokeneita opastajia! Siksi olemme varanneet muutaman paikan suomalaisille ”lähetysaskartelijoille”.

Haluaisitko tulla mukaan? Kaipaamme joukkoomme erityisesti sinua, jolla on kokemusta kahvipussikassien ompelusta tai punomisesta (eri tenkiikoin) tai pajutöistä. Tai  löytyykö seurakunnastasi sellainen taitaja tai pari, jonka voisitte lähettää jakamaan vinkkejä virolaisille?

Tervetuloa omakustannusperiaatteella! Leiri alkaa Talun leirikeskuksessa lauantaina klo 12 ja päättyy sunnuntaina noin kello 17 (jumalanpalvelus Sakun rukoushuoneella alkaa klo 15). Leirikeskukseen järjestämme tarvittaessa kimppakyydin. Osallistumismaksu (sis. majoituksen liinavaattein, ruuat ja materiaalit) on 24 euroa. Liitteenä vironkielinen esite.

Ilmoittautumiset viimeistään 9.11. kirsti.malmi@sekl.fi.

Liitäthän tämän leirihankkeen esirukouksiisi, että Jumala kutsuisi osallistujia sekä täältä Virosta että Suomesta ja saisimme rohkaistua yhteisestä uskosta ja tekemisestä!

Kirsti Malmi toivottaa kaikki käsitöistä innostuneet tervetulleeksi käsityöleirille Viroon. Kuva: Kirsti Malmin arkisto
Kirsti Malmi toivottaa kaikki käsitöistä innostuneet tervetulleeksi käsityöleirille Viroon. Kuva: Kirsti Malmin arkisto

 

Kirsti

Lähetystyöntekijä Kirsti (Kipa) Malmi toimii laulajaevankelistana Virossa Viron evankelisluterilaisen kirkon työyhteydessä.

Share This