Tervetuloa Kansanlähetyskouluun!

1.11.2019

Nyt Kansanlähetyskoulu alkaa ja on aika hakea opiskelijaksi!

Moni kokee kutsumusta julistajaksi, evankelistaksi, raamatunopettajaksi, sielunhoitajaksi, raamattupiirin vetäjäksi, pyhäkoulunopettajaksi, lapsi- tai nuorisotyöhön, taloudenhoitotehtäviin, piirihallitukseen ja moneen muuhun tehtävään. Kansanlähetyskoulu on tarkoitettu niille, jotka kokevat kutsua tehtävään ja haluavat selvittää itselleen, mikä se tehtävä voisi olla.

Kansanlähetyskoulu on puolentoista vuoden jakso, jonka aikana varustamme Kansanlähetyksen vapaaehtoisia tai sellaiseksi haluavia Jumalan valtakunnan työhön. Koulu on tarkoitettu maallikoille. Sen suorittaminen ei anna mitään tutkintoa, mutta haluamme siunata Kansanlähetyksen vapaaehtoistyöhön sellaiset koulun suorittaneet, joille maakunnallinen kansanlähetyspiiri tai keskustoimisto (Suomen Ev.lut. Kansanlähetys) voi osoittaa jonkin palvelutehtävän. Ensimmäisen ryhmän siunaaminen ja valtuuttaminen tehtäviinsä tapahtuu Kansanlähetyspäivillä 2021.

Kansanlähetyskoulussa saat käsityksen Kansanlähetyksen teologiasta, toiminnasta ja opetuksesta. Tutustut Kansanlähetyksen työntekijöihin, toisiin opiskelijoihin ja kansanlähetyspiirisi toimintaan. Kansanlähetyskoulu on myös pienimuotoinen raamattukoulu.

Kansanlähetyskouluun pyrkijöiltä odotamme halua toimia erilaisissa vapaaehtoistehtävissä Kansanlähetyksessä. Kansanlähetyksen olemukseen kuuluu kristittyjen omatoimisuus ja rohkeus etsiä omia palvelupaikkojaan. Tähän haluamme Kansanlähetyskoulun opiskelijoita rohkaista ja tukea. Opiskelemaan hakevalle on eduksi, jos hänellä on suosittelija ja olemassa oleva yhteys omaan kansanlähetyspiiriin, mutta ne eivät ole välttämättömät. Kansanlähetyspiirien tarpeiden ohella opiskelijan halu ja avoimuus palvella Jumalan valtakuntaa omilla lahjoillaan on kaikkein tärkein valintakriteeri.

Kansanlähetyskoulu kokoontuu vuonna 2020 neljänä viikonloppuna. Keväällä 2021 on kaksi viikonloppua. Koulu päättyy Kansanlähetyspäiviin 2021.

Kansanlähetyskoulun johtajina toimivat Jukka Repo ja Anssi Savonen.

Tervetuloa opiskelemaan ja löytämään paikkasi suuressa tehtävässä julistaa Kristusta ja rakastaa lähimmäisiämme.

Tutustu Kansanlähetyskoulun ohjelmasuunnitelmaan tästä.

Kuuntele: Raamattuavain Extra 9.10.2019 Askel omaan palvelutehtävään – Kansanlähetyskoulu. Haastateltavina Mika Tuovinen ja Jukka Repo, haastattelija Veijo Olli.

Siunauksen toivotuksin

Mika Tuovinen

Mika Tuovinen
lähetysjohtaja
Suomen Ev.lut. Kansanlähetys

 

Lahjoita Suomi sydämellä -keräykseen

Tule mukaan evankeliumin työhön Suomessa rukouksin ja taloudellisesti. Voit lahjoittaa alla olevan painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa mainituille tileille viitteellä 70331.
Lisää ajankohtaisia rukousaiheita ja työn kuulumisia saat liittymällä Mika Tuovisen lähettäjätiimiin. Samalla voit ryhtyä myös kuukausilahjoittajaksi.
Kiitos lahjastasi!
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This