Verkkokurssi: Saarnapiiri

1.3. - 23.5.2021

Maanantai 1.3. 08:00

Sunnuntai 23.5. 23:59

Saarnapiiri

Saarnaatko lähes joka sunnuntai jumalanpalvelusyhteisössäsi ja kaipaat inspiraatiota ja rytmiä saarnojen valmisteluun? Kansanlähetysopisto tarjoaa foorumin saarnapiirille verkossa. Piirin tavoitteena on koota saarnaajia yhteen pohtimaan saarnatekstien sisältöä ja merkitystä.

Kurssin sisältö ja työmuodot

Kurssilla seurataan kirkkovuosikalenterin pyhän tekstejä. Kurssin aikana pyhän tekstit jaetaan kurssilaisten kesken, ja jokainen tekee vuorollaan lähestyvän pyhän saarnatekstistä analyysin ja saarnasuunnitelman. Ryhmäläisille valitaan myös opponoijat. Perinteisen seminaarityöskentelyn menetelmin käydään läpi keskustellen saarnatekstejä, joko kirjallisesti tai haluttaessa Teamsin kautta.

Oppimateriaali

Käytämme opiskelussa Moodle-verkkoalustaa. Kaikki opiskelumateriaali on saatavilla verkossa. Kurssin mittaan opettaja saattaa suositella vapaaehtoista lisälukemista, jota saa useimmista kirjastoista tai kirjakaupoista. Kurssimateriaalia on ladattavissa kurssin jälkeen.

Lähijakso

Opetushallituksen myönnytyksen mukaisesti suorittaakseen verkkokurssin opiskelijan ei ole välttämätöntä osallistua lähijaksolle. Kurssin yhteisöllisyyttä lisätäksemme olisi kuitenkin toivottavaa, että osallistuisimme kurssin aikana johonkin yhteiseen periodiin tai tapahtumaan Opistolla. Tämän kurssin lähijaksoksi on valittu Galatalaiskirjeen arkiperiodi 1.-3.3.2021.

Tässä linkki periodille ilmoittautumiseen https://kansanlahetys.fi/tapahtumat/arkiperiodi-galattalaiskirje-ma-ke/. HUOM! Jos ilmoittaudut lähijaksolle, niin teethän sen erikseen linkin kautta ja mainitset ilmoittautumisen yhteydessä, että suoritat tämän kurssin lähijakson periodilla.

Kurssin opetuksesta vastaa Mattias Kaitainen, TM

Katso lisää Verkkoraamattukoulusta >>

Hintatiedot

KURSSIN HINTA: 40e
Lähijakso: Päiväkävijälle 20e / Täysihoito (aamupala, lounas & päivällinen) omilla liinavaatteilla 50e

Peruutusehdot

Tutustu ehtoihin

Kaitainen Mattias

Verkkokoulutusvastaava, Kansanlähetysopisto

mattias.kaitainen@sekl.fi

0440337890

Share This