Verkkokurssi: Hope – Minilähetyskurssi

22.2. - 16.5.2021

Maanantai 22.2. 08:00

Sunnuntai 16.5. 23:59

Hope

Haluaisitko tutustua laaja-alaisesti lähetystyöhön ja mietit omaa tehtävääsi lähetystyössä? Hope-kurssilla pääset tutustumaan lähetystyöhön kokonaisvaltaisesti. Käsittelemme kurssilla laajasti Kansanlähetyksen tekemää lähetystyötä eri kulttuureissa ja tehtävissä. Tämän lisäksi käymme läpi lähetystyön teologiaa, perusteita ja askelia kohti lähetystyötä. Kurssin tavoitteena on kartoittaa ja kasvattaa lähetysnäkyä joko lähettäjänä tai sitten lähtijänä!

Paavali avaa lähetyksen erilaisia tehtäviä Roomalaiskirjeen luvussa 10

”Kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa? Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on:

”Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!”

Työmuodot

Kurssilla opiskellaan pääsääntöisesti verkossa. Suorittaakseen kurssin opiskelijan ei tarvitse sitoutua tiettyihin ajankohtiin, näin pyritään huomioimaan esimerkiksi kolmivuorotyöläiset. Pitkin kurssia Moodle-sivulle ilmestyy opiskelumateriaalia sekä viikottaiset tehtävät. Tahti ei ole liian nopea ja kurssin pystyy suorittamaan myös työelämän keskellä. Kurssin suorittamiseen kuluu arviolta max. 3 tuntia viikossa.

Linkki Kansanlähetysopiston Moodle-alustalle.

Linkki Moodlen käyttöohjeisiin.

Oppimateriaali

Käytämme opiskelussa Moodle-verkkoalustaa. Kaikki opiskelumateriaali on saatavilla verkossa. Kurssin mittaan opettaja saattaa suositella vapaaehtoista lisälukemista, jota saa useimmista kirjastoista tai kirjakaupoista. Kurssimateriaali on ladattavissa kurssin jälkeen.

Lähijakso

Kansanopistojen verkkokursseille on vaatimuksena lähijakso. Kuitenkin nyt koronan aikana on voimassa poikkeussääntö, jolloin lähijaksolle osallistumista ei velvoiteta. Tarjoamme kuitenkin mahdollisuuden osallistua lähijaksolle. Tämän kurssin lähijaksoksi valitaan Idäntyön päivät keväällä. Koronan vuoksi tapahtumat saattavat peruuntua pienelläkin varoitusajalla.

Verkkokurssin yhteydessä lähijaksolle osallistuminen on halvempaa.HUOM! Jos osallistut lähijaksolle, ilmoittauduthan siihen erikseen! Idäntyön päivien linkki ilmaantuu tähän myöhemin.

Kurssin opetuksesta vastaa Timo Tuikka ja Mattias Kaitainen

Katso lisää Verkkoraamattukoulusta >>

Hintatiedot

Verkkokurssin hinta: 40e

Lähijakson hinta: 60e

Peruutusehdot

Tutustu ehtoihin

Tuikka Timo

lähetyslinjan, kansainvälisyyslinjan ja palvelutyölinjan linjavastaava, Kansanlähetysopisto

timo.tuikka@sekl.fi

044 565 1391

Kaitainen Mattias

Kansanlähetysopiston verkkokoulutusvastaava & Lähetyskeskuksen jumalanpalvelusyhteisön pastori

mattias.kaitainen@sekl.fi

0440337890

Share This