Verkkokurssi: Hepreaa Raamatun valossa

7.2. - 17.4.2022

Maanantai 7.2. 08:00

Sunnuntai 17.4. 23:59

Sisältö

Tällä verkkokurssilla yhdistetään sopivasti uutta ja vanhaa. Pääset mukaan tutustumaan heprean kieleen sekä nyky- että Raamatunheprean tasolla! Kurssilla opitaan mm. painokirjainten lukemisen lisäksi kirjoittamaan nykyheprean käsialakirjaimin. Harjoitukset ja sanasto puolestaan painottuvat Raamatun sanastoon. Kurssilla myös käännämme yhdessä joitain lyhyitä Raamatun tekstejä. Heprean kurssi kestää kymmenen viikkoa ja tarjoaa sinulle hyvät lähtökohdat sekä nyky- että Raamatunheprean opiskeluihin!

Kurssin opetuksesta vastaa filosofian maisteri Satu Vallineva

Olen asunut Israelissa kymmenen vuotta ja opettanut nykyhepreaa 24 vuotta mm. kansalais- ja yliopistoissa sekä Helsingin juutalaisella koululla.”

 

Työmuodot ja opiskelumateriaali

Kurssilla kokoonnumme viikottaisiin luentotapaamisiin. Ensimmäinen tapaaminen järjestetään Ma 7.2. klo 18.00-19.30. Tapaamiset tulevat olemaan viikottaisia ja sijoittuvat aina samaan ajankohtaan maanantaisin. Kaikki tapaamiset nauhoitetaan – joten vaikka et pystyisi osallistumaan tapaamisiin, niin et jää paitsi annista – toki osallistuminen on kaikista hedelmällisintä!

Kurssilla opiskellaan verkossa. Työalustana käytetään Kansanlähetysopiston Moodlea. Kurssimateriaali (erilaiset harjoitteet ja raamatuntekstit + sanastot) on saatavilla Moodlen kautta. Kurssille osallistumiseen ei vaadita siis omaa kirjallisuutta. Opettaja kuitenkin suosittelee kurssille osallistuville ja kiinnostuneille seuraavaa teosta: Beginning Biblical Hebrew – John A. Cook, Robert D. Holmstedt

Kurssin pystyy suorittamaan ilman em. teosta. Eikä teos kuulu kurssin hintaan.

Verkkokurssin hinta on 50e

Lähijakso kurssille

Verkkokursseilla on toivottavaa, että kurssilaiset osallistuvat myös lähijaksoon etäkoulutuksen aikana. Korona-aikana tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Lähijakso tarkoittaa jotakin lähiopetuskokonaisuutta Kansanlähetysopistolla. Lähijaksoksi sopii jokin Kansanlähetysopistolla järjestettävä kurssi – joko arkiperiodi tai viikonlopputapahtuma. Pääset katsomaan tarjontaa Kansanlähetyksen nettisivuilta täältä: https://kansanlahetysopisto.fi/tapahtumakalenteri/

Lähijakson saat alennettuun hintaan. Olethan yhteydessä allekirjoittaneeseen mikäli haluat osallistua myös lähijaksolle.

Katso lisää Verkkoraamattukoulusta >>

Hintatiedot

Verkkokurssin hinta 50e

Kaitainen Mattias

Kansanlähetysopiston verkkokoulutusvastaava & Lähetyskeskuksen jumalanpalvelusyhteisön pastori

mattias.kaitainen@sekl.fi

0440337890

Share This