Vastuunkantajien avoin startti-ilta SIIRTYY

29.8.2022

Maanantai 29.8. 18:00 – 20:00

HUOM! TÄMÄ TILAISUUS ON PERUTTU, JA JÄRJESTETÄÄN MYÖHEMPÄNÄ AJANKOHTANA. ILMOITAMME UUDESTA AJANKOHDASTA ERIKSEEN.
Hei sinä, joka olet jo ollut tai tulet olemaan tavalla tai toisella kantamassa vastuuta Toimintakeskus Kohtaamispaikassa (Kouvolankatu 26)! Pidämme syyskauden alussa vastuunkantajien startti-illan maanantaina 29.8.2022 klo 18–20, ja toivomme sinun pääsevän mukaan.
Startti-ilta sisältää tutustumisen lisäksi keskustelua Kohtaamispaikan arvoista, sekä perehdyttämisen yhteisiin toimintaperiaatteisiin mm. siivouksesta ja keittiön käytöstä, tiedottamisesta, vastuuhenkilöistä, rahankeräämisistä, toteutuneiden tilaisuuden kirjaamisista, turvallisuudesta, ilmastoinnista ja muista talon tavoista. Tätä starttipäivää varten on valmisteilla ohjekansio, josta jokainen voi helposti ja ytimekkäästi tarkistaa erilaiset yksityiskohdat. Keskustelemme myös mahdollisen ensiapukoulutuksen tarpeesta, sekä illassa esiin nousevista asioista.
Tarkoituksemme on rakentaa Kohtaamispaikasta hengellinen koti, jossa asiat toimivat joustavasti mutta selkeästi. Siihen tarvitsemme teitä kaikkia mukana olevia ja mukaan tulevia!
Tämä kutsu on avoin: Tervetuloa!

Paikkatiedot

Toimintakeskus Kohtaamispaikka
Kouvolankatu 26, Kouvola

Puh. 044 259 7898

Tästä tapahtumasta Kansanlähetyksen puolesta vastaa

Korri Markus

Piirijohtaja, piiripastori, Kymenlaakson Kansanlähetys

Sähköposti:
markus.korri@sekl.fi

Katuosoite:
Kymenlaakson Kansanlähetys
Kouvolankatu 26,
45100 KOUVOLA

044 259 7898

Share This