Tanssileiri 7-10-vuotiaille

25. - 27.7.2022

Maanantai 25.7. 10:00

Keskiviikko 27.7. 13:30

 

 

Tanssileiri on kolmen päivän ilmainen päiväleiri, jonka järjestää Kansanlähetysopiston Kesätanssilinja yhteistyössä Riihimäen seurakunnan kanssa. Leiriin sisältyy tanssinopetusta, lyhyitä hartaushetkiä, ulkoilua ja evästauko. Osallistuminen ei vaadi aiempaa tanssitaustaa. Ohjelmaa on päivittäin 10.00-13.30. Mukaan omat eväät!

Paikkoja rajallinen määrä, ilmoittauduthan pian.

 

 

Tanssileiristä vastaavat kesätanssilinjan ohjaajat Linnea Hassila ja Sofia Jaakkola. Mukana järjestämässä ovat tanssilinjan opiskelijat. Kesätanssilinja on Kansanlähetysopiston kesälinja, jossa opiskellaan tanssia ja Raamattua.

Olen Linnea Hassila. Ammatiltani olen tanssija ja opiskelen tällä hetkellä Savonia-ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaksi. Olen kiinnostunut liikkeestä sekä siitä, kuinka löytää uusia mahdollisuuksia omasta kehosta. Nykytanssi on erityisen lähellä sydäntäni ja kanssani keskitymmekin kesän aikana nykytanssin tekniikkaan sekä improvisaatioon.

Opettajana olen kannustava ja haluan antaa tilaa myös osallistujien omille oivalluksille. Luojamme kuvina myös me olemme luovia. Kesän aikana tutkimme sitä, kuinka tuo luovuus ilmenee tanssin kautta.

 

 

Olen Sofia Jaakkola. Valmistuin tanssinopettajaksi Savonia-ammattikorkeakoulusta keväällä 2022. Tanssissa minua kiehtoo erityisesti liikkeen kauneus sekä kehon taitava käyttö sen rajoja haastaen.

Opettajana olen kannustava ja rakkaudellinen. Haastan ja rohkaisen oppilaita tarttumaan yksilöllisiin kehityskohteisiin omista lähtökohdistaan käsin. Iloitsen yhdessä oppilaitteni kanssa siitä, kun he onnistuvat harjoittelemissaan asioissa.

Paikkatiedot

Palojoentie 2 (Jukolan koulu), Riihimäki.

Hintatiedot

Leiri on ilmainen.

Share This