Lähetyskeskuksen jumalanpalvelus 6.3.2022

6.3.2022

Sunnuntai 6.3. 13:00 – 14:30

6.3. klo 13. Liturgi: Tapani Kaitainen, Saarna: Juhani Koivisto

Lämpimästi tervetuloa mukaan Kansanlähetysopistolle jumalanpalvelukseen. Tähän jumalanpalvelukseen päättyy Kansanlähetysopistolla ”Naistenpäivät”-tapahtuma

Vietämme sunnuntaisin messua eli ehtoollisjumalanpalvelusta mahdollisuuksien mukaan joka viikko. Noudatamme pandemian aikana kokoontumisessa viranomaisten ohjeita. Pyydämme, että seuraat messua kotona flunssan tai muun sairauden vallitessa.

Striimattu jumalanpalvelus

Lämpimästi tervetuloa mukaan myös netin välityksellä Jumalan kansan juhlaan! Varaa Raamattu, virsikirja ja viisikielinen valmiiksi.

Lukuisista pyynnöistä huolimatta, emme voi lähettää laulujen sanoja netin välityksellä. Teknisesti tämä olisi mahdollista, mutta striimauslupamme ei tätä mahdollista.

Mikäli et tule paikan päälle, vaan osallistut palvelukseen etänä, niin älä anna striimatun palveluksen passivoida sinua. Nouse ylös, ja elä muun seurakunnan mukana! Järjestä virtuaaliset kirkkokahvit ystäväsi kanssa palveluksen jälkeen.

Jumalanpalvelukset lähetetään Kansanlähetyksen YouTube-kanavan kautta.

Koronapassia ei edellytetä jumalanpalveluksissa Ryttylässä

Aluehallintoviraston tartuntalain 58 pykälän mukainen päätös koskee yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, jotka on määritelty kokoontumislaissa. Kokoontumislakia ei sovelleta julkisyhteisöjen järjestämiin virallisiin tilaisuuksiin eikä uskonnollisten yhdyskuntien tunnusomaiseen toimintaan kuuluviin tilaisuuksiin, jotka järjestetään julkista uskonnonharjoitusta varten yhdyskuntien omissa tai niitä vastaavissa tiloissa.

Toivomme, ettei kukaan pienestikään sairaana tai flunssaisena saavu paikalle. Toivomme jumalanpalvelukseen osallistuvan huolehtivan hyvästä käsihygieniasta. Käytäthän kasvomaskia rokotussuojan tasosta riippumatta kaikissa sisätiloissa, joissa oleskelee muita ihmisiä. Maskeja on saatavilla ruokalan aulassa sekä juhlasalissa.

Osallistumista ei rajata, vaan kaikki ovat tervetulleita Jumalan Sanan kuuloon.

Paikkatiedot

Päärakennuksen juhlasali, Opistotie 1, 12310 Ryttylä

Share This