Israelin opintomatka

12. - 20.4.2024

Perjantai 12.4. 00:00

Lauantai 20.4. 00:00

Nyt ei kannata jahkailla ensi kevään 12.-20.4.2024 Israelin matkan suhteen!

Israelissa käydään kovaa kilpailua hotellihuoneista, joten hotellit haluavat saada tietoonsa matkalaiset jo marraskuun loppuun mennessä, jotta voivat tarjota vapaat huoneet jonossa oleville. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että nopeat syövät hitaammat, joten kevään puolella ilmoittautuminen on todennäköisesti liian myöhäistä. Lisäksi lennolle on rajattu määrä paikkoja.

Matkan alkupuoliskon 12.-15.4. olemme Jerusalemissa ja Betlehemissä (hotelli Paradise), josta siirrymme Kuolleen meren kautta Tiberiakseen (hotelli Leonardo Club) loppuajaksi 15.-19.4.. Matkamme huippuoppaana toimii Imad Garaisi, joka hoitaa opastuksen ammattitaitoisesti Raamatun kertomuksiin vahvasti sitoen. Yksi lisävuorokausi Jerusalemissa mahdollistaa sen, että saamme mukaan uusia vierailukohteita.

Matkan teknisenä järjestäjänä on Toiviomatkat, mikä tarkoittaa sitä, että jos Toiviomatkat joutuu perumaan matkan, matkalaiset saavat rahansa täysimääräisesti takaisin. Jos puolestaan itse peruutat matkan, maksat vain 100 euroa (puolet varausmaksusta), jonka saat takaisin omasta matkavakuutuksestasi.

Matkan hinta on vain 1499 euroa. Hintaan sisältyvät lennot, majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa, puolihoito (runsas aamiainen ja päivällinen), lentokenttäkuljetukset, hotellihenkilökunnan ja bussinkuljettajan palvelurahat sekä Toiviomatkojen suomenkielisen oppaan palvelut. Yhden hengen huoneen lisämaksu 499 euroa. Retket eivät sisälly matkan perushintaan.

Kysy lisää ja varmista paikkasi kevään matkalla: Kai Niemelä, kai.niemela@sekl.fi tai 0445957351.


Share This