Arkiperiodi: Evankeliumi rakkauden mukaan (Ti-To) VAIN ETÄNÄ

6. - 8.4.2021

Tiistai 6.4. 08:30

Torstai 8.4. 14:30

Opettaja: Markus Korri

Arkiperiodin aikana pureudumme Jumalan rakkauden läpäisevään vaikutukseen Raamatussa ja ihmisen elämässä. Tällä vuorovaikutuksellisella, työpajatyöskentelyä hyödyntävällä kurssilla osallistuja pääsee tarkastelemaan oman elämänsä tilaa ja sitä, millä tavoin hän elää suhteessa Jumalan rakkaudelliseen elämään. Miten voimme liittyä siihen syvemmin? Entä miten se näkyy ja voisi näkyä elämässämme ja ympäristössämme.

Kurssi perustuu Markus Korrin kirjaan Evankeliumi rakkauden mukaan. Sen ja oman elämämme kautta tarkastelemme Laulujen laulun kirjan tematiikkaa sekä Raamatun kuvailuja Kristuksesta sulhasena, kuninkaana, paimenena ja karitsana.

Tervetuloa mukaan etänä! Työpajatyöskentely ja vuorovaikutuksellisuus mahdollistetaan etäyhteyksin.

Huom! Lisäsimme yhden opetuspäivän, eli tämä arkiperiodi on kolmipäiväinen.

 

Etäosallistuminen

Tällä arkiperiodilla on vain etäosallistumismahdollisuus: voit osallistua kyseisenä ajankohtana striimattuun opetukseen kotisohvalta käsin! Osallistuessasi etänä kurssiajankohtana, sinulla on chatin kautta keskusteluyhteys opettajaan ja toisiin kurssilaisiin. Opetus on kuitenkin myös katsottavissa omalla ajalla kahden viikon ajan. Näin myös jälkikäteen ilmoittautuminen on mahdollistettu.

Ilmoittautuminen etäkurssille tapahtuu samalla lomakkeella. Tällöin osallistumismaksu on 20 €. Lähetämme striimauksen kautta osallistuville linkin tapahtumaan sähköpostitse.

 


Kansanlähetysopiston kaikille avoimet arkiperiodit ovat opistomme arkiviikon lyhytkursseja. Ne on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia tuntemaan Raamattuasi paremmin, kaipaat kasvua kristittynä ja haluat eväitä evankeliumin eteenpäin viemiseen.

Katso kaikki arkiperiodit >>


Tilaisuusjärjestelyt ja Covid-19 

Noudatamme tilaisuuksissamme THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä. Olemme ryhmän luonteesta riippuen rajoittaneet osallistujamääriä. Pyydämmekin sinua ilmoittautumaan hyvissä ajoin mukaan. Tulethan vain terveenä paikalle. Vieraidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Turvallisuuden lisäksi panostamme siihen, että meillä vierailu olisi mahdollisimman sujuvaa ja samalla kodikasta.   Tästä linkistä pääset lukemaan lisää toimenpiteistämme vallitsevan tilanteen suhteen >> 

Luennot alkavat maanantaisin klo 10.15 ja päättyvät klo 14.30.
Tiistaina päivä alkaa aamuhartaudella klo 8.30, luennot alkavat klo 9.30 ja päättyvät klo 14.30. Liikuntaa yhdessä linjaopiskelijoiden kanssa klo 15.00-16.30.

Keskiviikkoaamuna on ehtoollinen klo 8.30, luennot alkavat klo 9.30 ja päättyvät klo 14.30. Torstaisin luennot alkavat klo 9.30 ja päättyvät klo 14.30. Perjantaisin päivä päättyy klo 12.00.
Useimmat arkiperiodit alkavat maanantaina ja päättyvät keskiviikkona, mutta eivät suinkaan kaikki. Huomaa poikkeukset kurssikohtaisista tiedoista alla.

Päivittäin on lounas klo 12.00-13.00 ja päiväkahvi klo 14.30.


Paikkatiedot

Kansanlähetysopisto
Opistotie 6
12310 Ryttylä

Puh. 019 77 920

Hintatiedot

Etäosallistuminen striimauksen välityksellä maksaa 20€.

Viimeinen ilmoittautumispäivä arkiperiodeille on aina edellisen viikon torstai. Huomioithan tältä osin myös peruutusehtomme.

Peruutusehdot

Tutustu ehtoihin

Yhteyshenkilöt tähän kurssiin liittyen:

Soininen Salla

Kurssivastaava, Kansanlähetysopisto

salla.soininen@sekl.fi

050 565 1352

Share This