Arkiperiodi: Evankeliumi rakkauden mukaan (Ti-Ke) MYÖS ETÄNÄ

6. - 7.4.2021

Tiistai 6.4. 08:30

Keskiviikko 7.4. 14:30

Opettaja: Markus Korri

Arkiperiodin aikana pureudumme Jumalan rakkauden läpäisevään vaikutukseen Raamatussa ja ihmisen elämässä. Tällä vuorovaikutuksellisella, työpajatyöskentelyä hyödyntävällä kurssilla osallistuja pääsee tarkastelemaan oman elämänsä tilaa ja sitä, millä tavoin hän elää suhteessa Jumalan rakkaudelliseen elämään. Miten voimme liittyä siihen syvemmin? Entä miten se näkyy ja voisi näkyä elämässämme ja ympäristössämme.

Kurssi perustuu Markus Korrin kirjaan Evankeliumi rakkauden mukaan. Sen ja oman elämämme kautta tarkastelemme Laulujen laulun kirjan tematiikkaa sekä Raamatun kuvailuja Kristuksesta sulhasena, kuninkaana, paimenena ja karitsana.

Tervetuloa mukaan joko etänä tai paikan päällä! Työpajatyöskentely ja vuorovaikutuksellisuus mahdollistetaan molemmissa muodoissa.

 

Etäosallistuminen

Tällä arkiperiodilla on myös etäosallistumismahdollisuus: voit osallistua kyseisenä ajankohtana striimattuun opetukseen kotisohvalta käsin! Osallistuessasi etänä kurssiajankohtana, sinulla on chatin kautta keskusteluyhteys opettajaan ja toisiin kurssilaisiin. Opetus on kuitenkin myös katsottavissa omalla ajalla kahden viikon ajan. Näin myös jälkikäteen ilmoittautuminen on mahdollistettu.

Ilmoittautuminen etäkurssille tapahtuu samalla lomakkeella. Tällöin osallistumismaksu on 20 €. Lähetämme striimauksen kautta osallistuville linkin tapahtumaan sähköpostitse.

 


Kansanlähetysopiston kaikille avoimet arkiperiodit ovat opistomme arkiviikon lyhytkursseja. Ne on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia tuntemaan Raamattuasi paremmin, kaipaat kasvua kristittynä ja haluat eväitä evankeliumin eteenpäin viemiseen.

Katso kaikki arkiperiodit >>


Tilaisuusjärjestelyt ja Covid-19 

Noudatamme tilaisuuksissamme THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä. Olemme ryhmän luonteesta riippuen rajoittaneet osallistujamääriä. Pyydämmekin sinua ilmoittautumaan hyvissä ajoin mukaan. Tulethan vain terveenä paikalle. Vieraidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Turvallisuuden lisäksi panostamme siihen, että meillä vierailu olisi mahdollisimman sujuvaa ja samalla kodikasta.   Tästä linkistä pääset lukemaan lisää toimenpiteistämme vallitsevan tilanteen suhteen >> 

Luennot alkavat maanantaisin klo 10.15 ja päättyvät klo 14.30.
Tiistaina päivä alkaa aamuhartaudella klo 8.30, luennot alkavat klo 9.30 ja päättyvät klo 14.30. Liikuntaa yhdessä linjaopiskelijoiden kanssa klo 15.00-16.30.

Keskiviikkoaamuna on ehtoollinen klo 8.30, luennot alkavat klo 9.30 ja päättyvät klo 14.30. Torstaisin luennot alkavat klo 9.30 ja päättyvät klo 14.30. Perjantaisin päivä päättyy klo 12.00.
Useimmat arkiperiodit alkavat maanantaina ja päättyvät keskiviikkona, mutta eivät suinkaan kaikki. Huomaa poikkeukset kurssikohtaisista tiedoista alla.

Päivittäin on lounas klo 12.00-13.00 ja päiväkahvi klo 14.30.


Paikkatiedot

Kansanlähetysopisto
Opistotie 6
12310 Ryttylä

Puh. 019 77 920

Hintatiedot

Kolmen päivän osallistuminen arkiperiodille maksaa päiväkävijälle 40 €. Hinta sisältää opetuksen, lounaan ja kahvin. Yöpyjälle täysihoito 2-3 hengen huoneessa maksaa 90 € omilla lakanoilla ja pyyhkeellä (liinavaatevuokra 10 €). Täysihoito yhden hengen huoneessa omilla lakanoilla ja pyyhkeellä 115€.

Neljän päivän osallistuminen maksaa 50€/115€ (1hh 140€) ja viiden päivän osallistuminen 60€/130€ (1hh 155€).

Etäosallistuminen striimauksen välityksellä maksaa 20€.

Viimeinen ilmoittautumispäivä arkiperiodeille on aina edellisen viikon torstai. Huomioithan tältä osin myös peruutusehtomme.

Peruutusehdot

Tutustu ehtoihin

Yhteyshenkilöt tähän kurssiin liittyen:

Korri Markus

kurssivastaava, Kansanlähetysopisto

markus.korri@sekl.fi

050 565 1352

Salin Maila

asuntolanhoitaja, Kansanlähetysopisto

asuntolanhoitaja@sekl.fi

050 529 1108

Share This