SUOMEN EV.LUT. KANSANLÄHETYS on luterilainen lähetysherätysliike, joka tekee hengellistä työtä sekä Suomessa että ulkomailla. Suomen evankelis-luterilaisen kirkon virallisena sopimuslähetysjärjestönä yhteistyö kirkkomme kanssa on tiivistä. Kansanlähetysliikkeessä työskentelee noin 150 henkilöä.

 

Päijät-Hämeen Ev.lut. Kansanlähetys etsii palvelukseensa

TYÖNTEKIJÄÄ

Päätehtäväsi on tavoittava työ ja evankeliointi.

Työssäsi toimit innostavalla, valmentavalla ja varustavalla otteella vastuunkantajien kanssa. Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta. Edellytämme oma-aloitteisuutta sekä yhteistyö- ja verkostoitumiskykyä. Työntekijällämme tulee olla valmius sitoutua Kansanlähetysliikkeen arvoihin. Kansanlähetyksen työntekijänä olet kokoamassa omaa kannatusrengasta ja pitämässä työn tukijoihin yhteyttä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Palkkaus määräytyy kristillisten järjestöjen TESin mukaisesti. Etsimme lähtökohtaisesti kokoaikaista työntekijää, mutta huomioimme myös toiveet osa-aikaisuudesta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelosi ja kahden suosittelijan yhteystiedot 30.9.2023 mennessä osoitteeseen phkl@sekl.fi.

Varaudu haastatteluihin keskiviikkona 11.10.2023 klo 18 Lähetyskodilla, Saimaankatu 5, Lahti.

Piirihallituksen päätöksen valinnan vahvistaa Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen liittohallitus 25.11.2023.

Työ alkaa 1.1.2024 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa piirijohtaja Peeti Kallonen peeti.kallonen@sekl.fi, 044 747 7764.

Päijät-Hämeen Ev.lut. Kansanlähetys ry, piirihallitus

Share This