KANSANLÄHETYS ON Raamatun ja luterilaisen tunnustuksen pohjalta toimiva yhdistys, jonka tavoitteena on toteuttaa Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä sekä kotimaassa että ulkomailla. Kotimaassa toiminta tapahtuu 17 piirijärjestön kautta.

 

Kymenlaakson Kansanlähetys etsi

PIIRIJOHTAJAA

Olemme lisäämässä luterilaisten herätyskristittyjen yhteistyötä Kouvolassa. Kehitämme Sanan ja sakramentin iltojen pohjalta Kohtaamispaikka-messuyhteisöä. Tämän hankkeen johtaminen on yksi piirijohtajaa odottavista tehtävistä, samoin toimintamme elvyttäminen pienessä maakunnassamme.

Oletko pappi ja armolahjasi viittaavat paimenuuteen? Oletko organisointikykyinen? Omaatko näyn tavoittaa evankeliumilla lähellä ja kaukana olevia lähimmäisiämme? Saatat olla etsimämme henkilö. Toivomme myös, että olet innostava ja nuorekas.

Hakemukset: 30.1.2021 mennessä liitteineen (CV, lyhyt elämäkerta ja kahden suosittelijan osoitetiedot) osoitteella: Kymenlaakson Ev.lut. Kansanlähetys, Keskikatu 6, 45100 Kouvola tai sähköpostitse: timo.antero.rama@gmail.com

Lisätietoa: Timo Rämä, puh. 050 565 1385, Irmeli Hakkarainen,
puh. 044 271 9904 tai irmeli.hakkarainen@sekl.fi, tai Kari Kasurinen (pj.), puh. 041 495 9162 tai kari.kasurinen@sekl.fi

KYMENLAAKSON EV.LUT. KANSANLÄHETYS ry, piirihallitus

 

Share This