Kansanlähetyspäivät on Kansanlähetyksen vuosittainen päätapahtuma. Kesäjuhla kokoaa yli 10 000 kävijää viikonlopun aikana sekä runsaasti nettiosallistujia. Tarjolla on muun muassa raamattuopetuksia, musiikkia ja esittävää taidetta. Ohjelmaa on kaikenikäisille. Esillä on Kansanlähetyksen tekemä työ niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. 

 

Tapahtuma-apulainen, kesätyö, Kansanlähetyspäivät (1.6.–31.7.2023)

Haemme kesätöihin innokasta ja motivoitunutta tapahtuma-apulaista Kansanlähetyspäivien tapahtumatuotannon tiimiin. Työsuhde alkaa 1.6. ja päättyy 31.7.2023.

Työaika painottuu erityisesti tapahtuman ympärille 3.–12.7. Työpäivien kesto ja aikataulutus ovat joustavia ja osin sovittavissa. Tehdyt ylityöt korvaamme vapailla ja ne ajoitetaan työsuhteen loppuun. Käytämme työssämme reaaliaikaista työajan seurantaa. Työ tapahtuu Hausjärven Ryttylässä, Kansanlähetyksen lähetyskeskuksella.

Onnistut työssäsi, kun olet oma itsesi, sosiaalinen ja katsot rohkeasti silmiin. Olet oma-aloitteinen ja tarpeen tullen joustava. Sinulla on ongelmanratkaisu-, paineensieto- sekä vuorovaikutuskykyä. Tartut fyysisesti vaativiin tehtäviin tarmolla ja sisulla.

Työ on osin tiimityötä ja osin itsenäistä. Työtehtävät pitävät sisällään muun muassa suunnittelua, ideointia, tapahtumavalmisteluita sekä viestintää. Yllättäviäkin tilanteita tulee aika ajoin vastaan. Tarpeiston roudaus, varastointi sekä tapahtuma-alueen kunnostus ovat fyysisesti vaativia. Työstä tehdään erillisen ohjeistuksen mukaista raportointia.

Laskemme eduksesi osaamisesi Microsoft365 sekä WordPress-ympäristöistä ja kyvyn tuottaa sujuvaa tekstiä muun muassa nettiartikkeleihin, ja sosiaalisen median päivitykset sujuvat sinulta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä tapahtuma-alan osaajana, ja saat näköalan kristillisen suurtapahtuman rakenteisiin. Tulet tutustumaan huikeisiin persooniin.

Kiitämme kesätyöntekijöitä palkan lisäksi unohtumattomilla elämyksillä. Tiimimme on energinen ja mukaansa tempaava. Osaamme pitää työn ohessa myös hauskaa, toivottavasti sinäkin! Autamme tarvittaessa kesäasunnon hankkimisessa.

Palkkaus määräytyy kristillisten järjestöjen TES:n mukaisesti.
Hakijan edellytetään sitoutuvan Kansanlähetyksen arvoihin ja ohjelmaan.

 

Hae tehtävää vapaamuotoisella hakemuksella 5.2. mennessä.
Lähetä hakemuksesi sekä mahdolliset liitteesi sähköpostitse: tode.jurvanen@sekl.fi Merkitse otsikkokenttään ”Kesätyöhakemus 2023 / Kansanlähetyspäivät”.

Haun aikataulu:
Kesätyöhaku tehtävään ”tapahtuma-apulainen” on avoinna 23.1.–5.2.2023.
Soveltuvia hakijoita haastatellaan 6.–10.2. välisenä aikana pääosin Teams-verkkosovellusta hyödyntäen.
Kaikille haastatelluille ilmoitetaan henkilökohtaisesti valinnasta viikolla 7/2023.

 

Lisätietoja tehtävästä:
tapahtumatuottaja
Tode Jurvanen, 044 447 7807, tode.jurvanen@sekl.fi

 

Katso myös:
Kansanlähetyspäivät Facebookissa: Siirry tästä!
Kansanlähetyspäivät Instagramissa: Seuraa tästä!
Kansanlähetyspäivät 2022 YouTubessa: Katso tästä!

Lisätiedot:

Jurvanen Tomi “Tode”

Kansanlähetyspäivien tapahtumatuottaja, mediatuottaja, SEKL

tode.jurvanen@sekl.fi

044 447 7807

Share This