Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys on Suomen Ev.lut. kirkon virallinen lähetysjärjestö. Se tunnetaan vahvasta raamatunopetuksesta, lähetysrakkaudesta, pitkäjänteisestä toiminnasta sekä hyvästä yhteistyöstä paikallisseurakuntien kanssa. Kansanlähetyksessä on toiminut juniorityön koordinaattori jo vuodesta 1968.

 

Haemme keskustoimistollemme

JUNIORITYÖN KOORDINAATTORIA
Kyseessä on perhevapaan sijaisuus ajanjaksolle 1.1.2021–24.6.2022.

Etsimme työyhteisöömme työntekijää, joka on innostunut kehittämään ja koordinoimaan valtakunnallista juniorityötä. Tehtävässä korostuu juniorityön työntekijöiden ja vapaaehtoisten tukeminen ja kouluttaminen seurakunnissa ja Kansanlähetyspiireissä ympäri Suomen. Työpiste sijaitsee Ryttylässä, Hausjärvellä, Kansanlähetyksen (SEKL) tiloissa. Meillä on erinomaiset edellytykset etätyöskentelylle.

Keskeiset työtehtävät:
1) Piirijärjestöissä tapahtuvan lapsi- ja juniorityön kehittäminen ja koordinoiminen

 • Nykyisen piireissä tehtävän lapsi- ja juniorityön kehittäminen, sekä juniorityön käynnistäminen uusilla alueilla
 • Yhteyden pitäminen Kansanlähetyspiireihin ja yhteistyöseurakuntiin
 • Vastuunkantajien ja työntekijöiden kouluttaminen ja innostaminen yhteisen työnäyn taakse

2) Juniorityön näkyvyyden edistäminen

 • Kansanlähetyksen juniorityön Donkki-lehden markkinointi piireihin ja seurakuntiin, lehden tunnettavuuden ja levikin lisääminen ja lehden käytettävyyden kehittäminen
 • Juniorityön lähetysprojektin koordinointi
 • Juniorityön materiaalin tuottaminen

3) Lasten- ja juniorileirien johtamisvastuu

 • Johtamis- ja opetusvastuu lastenleireillä ja junnuleireillä
 • Alle kouluikäisten ohjelmasta vastaaminen Kansanlähetyspäivillä

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä paineensietokykyä, hyvää palveluasennetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Kyky johtaa, innostaa ja tukea juniorityössä mukana olevia työntekijöitä ja vapaaehtoisia on oleellisen tärkeää tehtävässä onnistumisen kannalta. Hyvät tietotekniset ja sosiaalisen median käyttötaidot ovat eduksi tehtävässä. Juniori- ja nuorisotyöhön soveltuva koulutus tai muu soveltuva (esim. teologinen) koulutus, kasvatustieteelliset opinnot sekä kokemus juniorityöstä katsotaan eduksi työtehtävää haettaessa. Tehtävässä vaaditaan sitoutumista Kansanlähetyksen arvoihin.

Toivomme, että omassa elämässään uusi työntekijämme kasvaa Jeesuksen opetuslapsena säännöllisen rukouselämän, Raamatun lukemisen ja uskovien yhteyden kautta. Ajokortti ja oman auton käyttö on suositeltavaa. Toivomme, että uusi työntekijämme on innostunut keräämään rukousrenkaan ja kannustaa kaikkia kantamaan myös taloudellista vastuuta Kansanlähetyksessä.

Kiinnostuneita hakijoita pyydämme lähettämään seuraavat asiakirjat 16.10.2020 mennessä sähköpostilla, toni.kokkonen@sekl.fi:

 • CV
 • 1-2 sivun esittely, jossa vastataan seuraaviin kohtiin:
  * hengelliset juureni
  * suhteeni kirkkoon ja lähetysjärjestöihin
  * kokemukseni lapsi- ja juniorityöstä
  * kokemukseni vapaaehtoisten johtamisesta
  * miten näkisin Kansanlähetyksen juniorityön tulevaisuuden

Hakijoiden tulee varautua haastatteluun viikkojen 44-45 aikana Kansanlähetysopistolla Ryttylässä tai etäyhteyden kautta. Tehtävään valitun tulee ennen työn vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus Kristillisten järjestöjenTES:n mukainen. Henkilön valinnasta tehtävään päättää Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen liittohallitus kotimaantyön osastonkokouksen/valintatyöryhmän esityksestä. Juniorityön vastaavan esimiehenä toimii Nuorten Maailman aluekoordinaattori.

Lisätietoja tehtävästä antavat: Nuorten Maailman aluekoordinaattori Toni Kokkonen, toni.kokkonen@sekl.fi, puh. 044 447 7970 tai kotimaantyön johtaja Jukka Repo, jukka.repo@sekl.fi, puh. 044 447 7906

Kokkonen Toni

Nuorten Maailman aluekoordinaattori

toni.kokkonen@sekl.fi

044 447 7970

Repo Jukka

kotimaantyön johtaja SEKL. Aluekoordinaattorivastuu: Venäjä, Viro. Työalueiden henkilöstöasiat verotus- ja sosiaaliturva-asiat

jukka.repo@sekl.fi

044 447 7906

Share This