SUOMEN EV.LUT. KANSANLÄHETYS on luterilainen lähetysherätysliike, joka tekee hengellistä työtä sekä Suomessa että ulkomailla. Suomen evankelis-luterilaisen kirkon virallisena sopimuslähetysjärjestönä yhteistyö kirkkomme kanssa on tiivistä. Kansanlähetysliikkeessä työskentelee noin 150 henkilöä.

 

Haemme Lähetyskeskukseemme Ryttylään

HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ

ylläpitämään ja kehittämään sen rakennuskantaa.

Olet joustava, kehitysmyönteinen ja pyrit löytämään keinoja asioiden ratkaisuihin. Osaat johtaa mutta et myöskään pelkää tarttua itse toimeen. Olet valmis sitoutumaan Kansanlähetyksen arvoihin.

Toimit esimiehenä työyhteisömme kiinteistö- ja keittiötoimelle. Työhön sisältyy organisointia, töiden aikataulutusta ja valvontaa sekä resurssien koordinointia. Muita tehtäviä ovat mm. leikki- ja liikunta-paikkojen kunnossapito sekä vastuu kalustosta. Apunasi alueen kehitystyössä toimii ammattitaitoinen rakennustoimikunta.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mukavasti haastavan työnkuvan. Kansanlähetyksessä ihmiset ovat toiminnan sydän. Rakennamme työkulttuuria, jossa viihdytään ja tehtävissä jaksetaan.

Työssä on eduksi soveltuva koulutus ja kokemus erityisesti korjaus-rakentamisesta. Kokemus esimiestyöstä on toivottavaa. Tarjoamme työstäsi osaamistasi vastaavan palkkauksen. Käytössämme on liukuva työaika, liikunta- ja kulttuurisetelit sekä kattava työterveyshuolto.

Työ alkaa 1.6.2022 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on voimassa toistaiseksi. Koeaika on 6 kk.

Lisätietoja: hallintojohtaja Samuli Virtanen, puh. 044 447 7829, samuli.virtanen@sekl.fi

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 27.4.2022 mennessä osoitteeseen rekry@sekl.fi

Share This