SUOMEN EV.LUT. KANSANLÄHETYS on luterilainen lähetysherätysliike, joka tekee hengellistä työtä sekä Suomessa että ulkomailla. Suomen evankelis-luterilaisen kirkon virallisena sopimuslähetysjärjestönä yhteistyö kirkkomme kanssa on tiivistä. Kansanlähetysliikkeessä työskentelee noin 150 henkilöä.

Haemme keskustoimistollemme Ryttylään

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ

kehittämään työyhteisömme HR-osaamista.

Olet sosiaalinen ja vuorovaikutustaitoinen henkilö ja luot hyvää yhteishenkeä ympärillesi. Olet ahkera ja motivoitunut sekä valmis sitoutumaan Kansanlähetyksen arvoihin. Sinulla on osaamista ja näkemystä henkilöstöjohtamisesta ja -hyvinvoinnista. Sinulla on kehitysideoita ja pärjäät tarvittaessa myös neuvottelupöydässä.

Vastuullasi on henkilöstön osaamisen kokonaisvaltainen kehittä-minen. Teet tiivistä yhteistyötä hallintojohtajan ja muun operatiivisen johdon kanssa. Työssäsi toimit tärkeänä linkkinä työnantajan ja työntekijöiden välillä sekä tukena työnjohdolle.

Työssä on eduksi aiempi kokemus palkka- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä soveltuva koulutus. Tehtävässä on myös erilaisia mahdollisuuksia kehittää omaa osaamista edelleen.

Tarjoamme työstäsi osaamistasi vastaavan palkkauksen. Käytössämme on liukuva työaika, joustavat etätyömahdollisuudet sekä liikunta- ja kulttuurisetelit ja kattava työterveyshuolto.

Työ alkaa 1.6.2022 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on voimassa toistaiseksi. Koeaika on 6 kk.

Lisätietoja: henkilöstöpäällikkö Piritta Pinta, puh. 044 550 5821, piritta.pinta@sekl.fi

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 27.4.2022 mennessä osoitteeseen rekry@sekl.fi

Share This