Rohkaisua Jeesuksen paluuseen saakka

15.9.2015

Kustannusosakeyhtiö Uudelta Tieltä ilmestyy kirja, joka rohkaisee elämään pelottaviltakin tuntuvien maailmantapahtumien myllerryksessä. Miten elää lopun aikoina -kirjan on kirjoittanut D. A. Carson. Hän toimii Uuden testamentin tutkijaprofessorina Yhdysvalloissa

Miten elää lopun aikoina kansi

Jos uskomme Jeesuksen ylösnousemukseen, uskomme myös hänen paluuseensa. D.A. Carsonin mukaan tätä väliaikaa ylösnousemuksen ja Jeesuksen paluun välissä kutsutaan Raamatussa lopun ajaksi. Carson ei kerro, milloin Jeesus on tulossa, eikä hän tartu erilaisiin näkemyksiin tempauksesta tai tuhatvuotisesta valtakunnasta. Sen sijaan hän rohkaisee kristittyjä nostamaan päänsä: ei ole mitään syytä vaipua epätoivoon. Miksi? Koska Jumalan sana on täyttänyt kaikki kristittyjen tarpeet, ohjannut ja rohkaissut jo kahden vuosituhannen ajan –  ja tekee niin Jeesuksen paluuseen saakka.

”Jeesus on tulossa takaisin, ja meidän tulee olla raamattukeskeisiä kristittyjä, jotka jättävät tuleville sukupolville perinnöksi Jumalan muuttumattoman sanoman. Lukukokemus on jokaisen minuutin arvoinen”, suosittelee lukija Amazon.comissa.

 

Kuka?

Donald Arthur Carson on pidetty Uuden testamentin tutkijaprofessori, joka lukuisista tutkinnoistaan huolimatta tunnetaan helppolukuisista, ihmisläheisistä kirjoistaan.

Donald Arthur Carson on pidetty Uuden testamentin tutkijaprofessori, joka lukuisista tutkinnoistaan huolimatta tunnetaan helppolukuisista, ihmisläheisistä kirjoistaan. D.A. Carson syntyi Ottawassa, Kanadassa. Hän on suorittanut luonnontieteen kandidaatin tutkinnon kemiassa ja matematiikassa ja teologian maisterin tutkinnon sekä väitellyt tohtoriksi Uuden testamentin eksegetiikasta Cambridgen yliopistossa. Hän on kirjoittanut yli 50 kirjaa.

D. A. Carson on Apologiaforumin pääpuhuja  Kansanlähetysopistolla Ryttylässä 15.– 17.4.2016. Tapahtuman teemoina ovat Raamatun arvovalta ja tulkinta.

 

 

 

Miten elää lopun aikoina -kirjan on kääntänyt Susanna Hirvikorpi, ja esipuheen on kirjoittanut Kansanlähetyksen lähetysjohtaja Mika Tuovinen.

Sisällysluettelo:

1. Lopun aikana eläminen [2. Tim. 3:1-9]
2. Arvosta hyviä opettajia [2. Tim. 3:10-11]
3. Älä anna maailman yllättää [2. Tim. 3:12-13]
4. Pidä kiinni Raamatusta[2. Tim. 3:14-17]
5. Pidä Raamattua esillä [2 Tim. 4:1-8]

Tekniset tiedot:
Koko 140 x 170 mm
Nidottu, samettilaminoitu
Noin 80 sivua
ISBN 978-951-619-617-9
Ennakkotilaajan tarjoushinta 7,90 euroa. Ilmestymisen jälkeen hinta on 9,90 euroa. Kirja ilmestyy lokakuun lopussa.

Kirjaa voi ennakkotilata Nettikirjakaupasta.

 

Share This