Pääsiäisjuhlaa ja eron haikeutta

28.3.2016

Talven kylmimmät päivät ovat takana ja olemme saaneet nauttia aurinkoisista ja melko lämpimistä päivistä. Vielä tosin lämpötilat vaihtelevat kovasti, joten talvitakeille on edelleen välillä käyttöä. Kotimme on alkanut täyttyä muuttolaatikoista. Jälleen on käyty tavaroita läpi miettien, mihin mikäkin tavara kuuluu: roskiin, kierrätykseen, uuteen kotiin Kobeen, Suomeen vai vintille odottamaan tulevaa.

Jäähyväisiä jättämässä

Kiitos, kun muistitte rukouksin 13.3. ollutta yhdistettyä koko perheen pääsiäisjuhlaa ja lastemme läksiäisiä. Paikalla oli huikeat 146 ihmistä, joista noin 80 oli lapsia. Seurakuntalaiset tekivät kovan työn koristellen kirkon pippaloita varten. Mari järjesti ohjelman, joka sisälsi mm. suklaansyöntikilpailua, laululeikkiä, kivi-paperi-sakset-leikkiä ja tietysti raamattuopetuksen. Jos muuten juhlissa riittikin menoa ja vilskettä, niin raamattuopetuksen ajan lapset kuuntelivat hiljaa pääsiäiskertomusta ja selitystä siihen, miksi Jeesuksen piti kuolla ristillä. Rukoillaan jokaisen juhliin osallistuneen puolesta, että kylvetty sana saisi kantaa hedelmää.

Seurakuntalaiset olivat koristelleet kirkkotilan juhlaa varten. Kuva: Daniel Nummela
Seurakuntalaiset olivat koristelleet kirkkotilan juhlaa varten. Kuva: Daniel Nummela

 

Menossa on viimeinen kuukautemme täällä Awajilla. Sen aikana olemme saaneet huomata, miten monen kanssa olemme tutustuneet ja miten paljon olemme tämän lähes viiden ja puolen vuoden aikana saaneet kavereita. Muuttohommia on välillä tehty itku silmässä. Eron hetket ovat riipaisevia. Olemme todella kiitollisia kaikista ihmissuhteista ja tapahtumista, joiden keskellä olemme saaneet Awajilla elää.

Viiteen vuoteen on mahtunut monta ikimuistoista hetkeä. Yksi niistä oli Awajin kirkon valmistumisjuhla ja sen yhteydessä suoritetut kasteet. Kuva: Mari Nummela
Viiteen vuoteen on mahtunut monta ikimuistoista hetkeä. Yksi niistä oli Awajin kirkon valmistumisjuhla ja sen yhteydessä toimitetut kasteet. Kuva: Mari Nummela

 

Japanin työalueella on edessä suuria muutoksia. Kaikki lähettiyksiköt yhtä lukuun ottamatta vaihtavat työpistettään alkaneen kevään aikana. Tahdomme jättää rukouksiisi Liivolat, jotka muuttavat Ananiin, Hukarit, jotka tulevat Awajille tilallemme ja Palmut, jotka palaavat Nishinomiyaan työskenneltyään välissä kaksi vuotta muualla.

Tulkaa moikkaamaan

Tulemme huhtikuun alussa Suomeen neljän kuukauden kotimaanjaksolle. Alla tiedoksi sopimiamme tilaisuuksia nimikkoseurakunnissa ja lähettävissä Kansanlähetyspiireissä. Tulkaa moikkaamaan ja kuulemaan Japanin-työn viimeisiä kuulumisia.

17.4. klo 16 Anjalankoski
20.4. klo 18 Usko arjessa –ilta, Halikko
23.4. klo 19 Missioforum, Ryttylä
29.4. klo 19 Nuorten ilta, Valkeala
30.4. klo 14 Lähestypäivä, Kouvolan lähetyskoti
1.5.   klo 10 Kuusankoski
8.5. klo 16 Filiamessu ja messun jälkeen lähetystilaisuus, Helsinki
22.5. klo 10 Tapiola
klo 18 Lähetysilta, Turenki
29.5. klo 10 Langinkoski
31.7. klo 10 Rekolan ja Tikkurilan srk, Rekola
1.8.   klo 13 Kesäkahvio, Salo

Olemme luonnollisesti mukana myös Kansanlähetyspäivillä 1.–3.7. sekä lähettipäivillä 11.–14.8. Ryttylässä.

Mari ja Daniel Nummela

 

Kiitos, että olette olleet mukana työssämme täällä Awajilla. Ilman rukouksia ja taloudellista tukea työmme ei olisi ollut mahdollista. Taivaan Isä teistä jokaista runsaasti siunatkoon!

Mari ja Daniel Nummela
Kirjoittajat toimivat lähetystyössä Japanissa.

Liity Nummeloiden lähettäjärenkaaseen tästä
Tai voit tukea Nummeloiden työtä tästä:

 

Share This