Naistenpäivillä päästetään irti arjen vaatimuksista

28.2.2016

Naistenpäiviä vietetään  Kansanlähetysopistolla Ryttylässä 4.–6.3.2016. Tapahtuman teemana on tänä vuonna On aika.

”Kun Jumala puhuu ja joku kuulee, syntyy sellaista, mikä on ihmisen käsityskyvylle ihme. Kun Jumala sanoo sanan, syntyy universumi, syntyy lisää leipiä ja kaloja, syntyy uskoa, ja kuolleet heräävät henkiin. Jumalan suusta lähtenyt sana synnyttää sen, mitä se tahtoo. Se kutsuu olemattomat olemaan. On valtava ihme ja seikkailu saada kuulla tällaisia sanoja! Se, mitä ja miten kuulemme, muokkaa meidän lisäksemme myös kaikkea ympärillämme”, pohtii toimittaja Danielle Miettinen. Hän on valmistellut opetustaan Thaimaassa. Danielle Miettinen puhuu naistenpäivillä teemasta On aika nähdä ja kuulla.

Danielle Miettinen pohdiskelee kuulemisen ja näkemisen ihmettä viiden tunnin junamatkalla Bangkokista Hua Hiniin. Kolmannessa luokassa matkustaa myös paljon muslimeita koteihinsa Etelä-Thaimaahan. Kuva: Jussi Miettinen
Danielle Miettinen pohdiskeli kuulemisen ja näkemisen ihmettä viiden tunnin junamatkalla Bangkokista Hua Hiniin. Kolmannessa luokassa matkusti myös paljon muslimeita koteihinsa Etelä-Thaimaahan. Kuva: Jussi Miettinen

 

Viikonlopun aikana voi peilata opetusten avulla itseään myös suhteessa lepoon, yhdessäoloon, elämyksiin, kutsumukseen ja hengellisen hyvinvointiin. Päivien johtaja Raili Kemppainen lupaa, että viikonloppu antaa osallistujille mahdollisuuden päästää hetkeksi irti arjen vaatimuksista ja ”istua valmiiseen pöytään”.

”Rauhoittuminen avaa oven raolleen nähdä ja kuulla, mitä Jeesus tahtoisi Sinun oivaltavan. Voisitko keskustella Hänen kanssaan, turvata Häneen ja vuodattaa Hänelle sydämesi huolia tai kiitosta,” Raili Kemppainen rohkaisee.

Tapahtumassa naisen elämän eri osa-alueita avaavat muun muassa  Raili Kemppainen, Leila Auranen, Eila Forsberg, Kaarina Savonen, Anneli Jokimies, Rebekka Väisänen, Liisa Kingma, Nina Niemelä, Ulpu Leino ja Kaisa Jouppi.

INFO
Tapahtuman johtajat: Raili Kemppainen ja Piia-Maaria Matkoski
Musiikki: Marita Mättö-Vaalamo, Kaarina Savonen, Houseband Rebekka&co
Ruokailut: koko ajalta 55 €/henkilö
Majoitus: 3–4 hengen huoneissa 15 €/yö/henkilö (omin liinavaattein).
Koko viikonlopun hinta 3–4 hengen huoneessa 85€/henkilö

Majoitus:
Opiskelija-alennus 25 %. Kysy mahdollisuudesta osallistua tapahtumaan talkoolaisena.
Päivien aikana mahdollisuus keskusteluun ja sielunhoitoon.

Ilmoittautumiset: 26.2.2016 mennessä netissä tai sähköposti: keskus@sekl.fi tai puh. 019 779 20/keskus.

Lämpimästi tervetuloa Naistenpäiville!

Suomen Ev.lut. Kansanlähetys,
Opistotie 1
12310 Ryttylä,
www.sekl.fi

Share This