Kansanlähetyspäiville talkoolaisia ja kotimajoitusta

15.4.2015

Kansanlähetyksen kesäjuhlat, Kansanlähetyspäivät, pidetään Turussa heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Viime viikolla Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän tiloissa pidettiin ensimmäinen vapaaehtoisten rekrytointitilanne.

Kansanlähetyspäivien päätoimikunnan puheenjohtaja, Mikaelinseurakunnan kirkkoherra Jouni Lehikoinen toivotti noin kuusikymmentä tilaisuuteen saapunutta innokasta vapaaehtoista vastuunkantajaa tervetulleeksi. Hän totesi, että Turku tarvitsee suuria hengellisiä tapahtumia.
”Aina ei ymmärretä, miten suuri vaikutus suurilla  juhlilla on hengelliseen elämään. Missä ollaan Jumalan Sanan äärellä, siellä Jumala on läsnä ja toimii. ”

IMG_9657

 

 

Hengelliset tapahtumat todistavat Lehikoisen mukaan evankeliumin yhdistävästä voimasta, kun paljon kristittyjä kokoontuu yhteen todistamaan, että pääsiäisen sanoma on totta: Jeesus elää.  Ne ovat  myös rohkaisun ja virvoittumisen paikka uskoville.
”Turkulaisten tavoittaminen on tärkeää. Kansanlähetyspäivät muistuttavat tehtävästä, joka on vielä kesken ja ajankohtainen. Tutkimusten mukaan pakanuus on lisääntymässä. Alle 60 prosenttia lapsista kastetaan tässä kaupungissa.”

Jokaiselle jotakin

Vapaaehtoiset vastuunkantajat ovat olennaisessa osassa päivien onnistumisessa. Tekijöitä tarvitaan kaikkeen mahdolliseen letunpaistosta kolehdinkeruuseen ja terveydenhuollon ammattilaisista järjestysmiehiin.

Järjestelypäällikkö Ari Malmi ottaa vastaan talkooilmoittautumisia Kansanlähetyspäiville Turun Messukeskukseen.

”Suurissa tapahtumissa pitää olla sataa kävijää kohden yksi järjestyksenvalvoja. Sen vuoksi järjestämme Kansanlähetysopistolla koulutusta järjestyksenvalvojille. Ensimmäinen jakso pidetään 22. – 24. toukokuuta ja toinen jakso 5. – 7. kesäkuuta. Kurssille voi ilmoittautua Kansanlähetyksen kotisivujen kautta”, kertoo päivien järjestelypäällikkö Ari Malmi.

 

Kansanlähetyspäivien kanssa samaan aikaan järjestettävien muiden tapahtumien takia Turun hotellit täyttyvät vikkelään. Sen vuoksi kysellään myös kotimajoituspaikkoja Turusta ja lähiseudulta. Kotimajoitusta tarjoavien toivotaan ottavan yhteyttä Esa Mäkiseen puhelimitse 050 3785 165 tai sähköpostitse esa.makinen@sekl.fi. Talkoolaiseksi voi ilmoittautua www.kansanlahetyspaivat.fi -sivujen kautta tai soittamalla järjestelypäällikkö Ari Malmille, puh. 0500 258 813.

Share This