Jeesuksen esimerkki toimii

1.4.2019

”Meidän tulee uskoa se, mitä Jeesus on sanonut”, tähdentää Inkerin kirkon piispa Aarre Kuukauppi. ”Jumalan sana on sama kuin Jeesus Kristus. Meidän uskomme perustuu Jumalan sanaan. Perustus on kalliolla, joka on itse Jeesus Kristus.”

Kelton Teologisen instituutin rehtori Ivan Laptev kertoo, kuinka Jumala suorastaan ihmeellisesti on auttanut työntekijäkoulutuksen laajenemisessa.

Jos antajalla on hyvää tahtoa, hänen lahjaansa pidetään arvossa sen mukaan, mitä hänellä on, eikä vaadita sellaista, mitä hänellä ei ole.

2. Kor. 8:12

Nyt kirkon työntekijäkoulutus on jalkautettu myös seurakuntiin. Seurakunnissa pidettävä peruskoulutus on kolminkertaistanut Kelton seminaarin opiskelijat ilman lisäkustannuksia. Se mitä seurakunnilla on ollut antaa peruskoulutukseen, on riittänyt. Vain opettajat ovat saapuneet Keltosta paikan päälle.

Piispa Aarre Kuukauppi näkee tässä toteutuneen Jeesuksen Kristuksen esimerkin: ”Raamatussa meillä on valtava esimerkki, miten itse Jeesus toimi, miten opetuslapset, apostolit toimivat.  He muodostivat ympärilleen opetuslapseutta, ja tämä sama systeemi on meille hyvin tärkeä Inkerin kirkossa.”

Kuuntele Raamattuavain Extra 30.3.2019:  Ilonaiheita idässä, piispa Aarre Kuukauppi Idäntyön päivillä 23.3.2019.

 

 

 

 

 


Veijo Olli

Kirjoittaja toimii Kansanlähetyksen radio- ja televisiotyön koordinaattorina.

Tilaa Veijo Ollin rukouskirje tästä linkistä.

 

Share This