Esirukous Suomen puolesta

15.9.2015

Kansanedustajat Antero Laukkanen (kd.) ja Harry Wallin (sd.) rukoilivat Suomen puolesta evankelistapäivillä Seinäjoella elokuussa  2015:

”Suomi on ihmeellinen maa. Tuomme tämän kansakunnan sinun eteesi. Vedä meitä lähellesi. Anna meille Jumalan jano ja nälkä. Herra, me ymmärrämme, ettei yksikään poliittinen päätös voi muuttaa kansakuntaamme. Ainoastaan Jumalan Pyhä Henki, joka pyyhkii yli koko maanperän, voi saada aikaan hengellisen janon ja nälän – ja tätä me pyydämme nöyrinä sinun edessäsi. Herra, me ymmärrämme syvästi, että me olemme syntisiä, vajavaisia – mutta kaikella sillä, mitä meillä on, me käännymme sinun puoleesi ja huudamme: Ole meille armollinen, käännä laupiaat kasvosi puoleemme, äläkä kulje ohitsemme. Herra, anna vielä sellainen herätyksen aika, että koko kansakunta herää: päättäjät, seurakuntien johtajat, kirkkoherrat, papisto, piispat, jokaisen ryhmittymän johtaja ja jokainen jäsen tulevat hengellisen uudistuksen ja heräämisen pariin. Tätä me tarvitsemme, tätä me kaipaamme, tätä me odotamme ja pyydämme. Herra, älä anna meille tekojemme mukaan, vaan anna meille armosi mukaan Jeesuksen nimessä.”

”Rakas Jeesus, sinä olet suojellut Suomea vaikeina aikoina. Olet antanut meille talvisodan ihmeen silloin kun Suomi oli luhistumassa ja vihollinen uhkasi Suomen itsenäisyyttä. Rakas Jeesus, siunaa Suomea jatkossakin, turvaa Suomen rajat jatkossakin ja tuo rauha maapallolle ja Eurooppaan. Me luotamme sinuun. Rukoilemme sitä, että antaisit meille eduskunnassa, presidentille ja hallitukselle viisautta tehdä oikeita päätöksiä ja saada Suomi jälleen nousuun ja kuntoon. Tiedämme sen, että se ei nouse inhimillisillä päätöksillä, vaan me tarvitsemme henkistä tukea ja voimavaraa. Avaa suomalaisten sydämet kokemaan sinun Sanasi ja toimimaan sen mukaisesti. Suomi on uskottu kansa ja suomalaiset ovat aina luottaneet Jumalan Sanaan, ja jatkossakin meidän ainut turvamme on Jeesus Kristus. Anna tältä pohjalta voimia meille kristityille kansanedustajille eduskunnassa tehdä työtä eri valiokunnissa, Raamattu- ja rukousaamiaisilla ja erimuotoisilla toimilla tuoda sinun Sanaasi eteenpäin. Siunaa ja varjele Suomea ja Suomen kansaa.”

Evankelioiminen

 

 

Share This